ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Στον Φάρο ΓΣΛ ο Μουράτος

Στον Φάρο ΓΣΛ ο Μουράτος

Ο Φάρος ΓΣΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στο Ψυχικό.

Ο Φάρος ΓΣΛ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία συγχώνευσης, χρησιμοποιώντας πλέον ως έδρα την Λάρισα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος φέτος κατέκτησε το Ευρωπαϊκό με την Εθνική ομάδα των Νέων

Ο 20χρονος γκαρντ, τα τελευταία χρόνια ανήκε στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες φέτος τον άφησαν ελεύθερο. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Ψυχικού, στο πρωτάθλημα της Α2, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις (12.9 πόντοι, 3.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι).. Πλέον, επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία, στην Stoximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση του Φάρου:

“Ένας πρωταθλητής Ευρώπης στον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρος. Μια σημαντική προσθήκη για τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρος ο οποίος συμφώνησε για 2 χρόνια, με τον διεθνή Βασίλη Μουράτο, πρωταθλητή με την Εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών το 2017, αλλά και το 2015 με την Εθνική ομάδα κάτω των 18 ετών. Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου 1997, έχει ύψος 1.93, και είναι διεθνής από το 2012 με όλες τις εθνικές ομάδες μας. Έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και του Ψυχικού και πλέον θα φοράει αυτή του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρος για δύο χρόνια. Διψάει για διακρίσεις και είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα με τη νέα του ομάδα. Η οικογένεια του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρος καλωσορίζει στην ομάδα μας τον νεαρό ταλαντούχο αθλητή”.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ