ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Σκουρτόπουλος: "Να αγαπήσει ο κόσμος αυτή την ομάδα"

Σκουρτόπουλος: "Να αγαπήσει ο κόσμος αυτή την ομάδα"
EUROKINISSI

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προέτρεψε τον κόσμο της Λάρισας να αγαπήσει τον ΓΣΛ - Φάρο και προανήγγειλε την προσθήκη του Νώντα Παπαντωνίου και την άφιξη δύο Αμερικανών παικτών για προπονήσεις.

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο ΓΣΛ - Φάρος. Η νεοσύστατη ομάδα που προέκυψε από τη συγχώνευση του Φάρου Κερατσινίου με τον ΓΣ Λάρισας επικράτησε της Κύμης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του κυπέλλου και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

" Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, είχαμε πολλά προβλήματα, ουσιαστικά παίξαμε το παιχνίδι με 8 παίκτες. Η χαρά μας λίγο μετριάζεται από τον τραυματισμό του Πέτι, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξαναμπεί γρήγορα στις προπονήσεις. Η νίκη όμως είναι σημαντική διότι αποτελεί ένα μήνυμα για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας, ότι κάτι καλό γίνεται εδώ, που αξίζει να το υποστηρίξουμε και να έχουμε μια καλή σεζόν" τόνισε αρχικά ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, που αποκάλυψε παράλληλα ότι λογικά θα προστεθεί στο ρόστερ ο Νώντας Παπαντωνίου, ενώ παράλληλα αναμένονται και δύο Αμερικανοί ακόμα για προπόνηση.

" Περιμένουμε δύο παίκτες Αμερικάνους την Δευτέρα στην προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο Παπαντωνίου, οπότε η ομάδα γεμίζει πολύ καλά και ισχυροποιείται πάρα πολύ και σε εμπειρία και σε ταλέντο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά, διότι ένα μήνα ακριβώς από 21 Αυγούστου που ξεκινήσαμε δεν έχουμε κάνει ποτέ προπόνηση, να παίξουμε πέντε με πέντε. Πρώτη φορά έγινε χθες στην προπόνηση και αυτή σε ρυθμό θα λέγαμε… περπατητό.

Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η νίκη σήμερα, καθώς κατά διαστήματα λειτουργήσαμε εξαιρετικά και αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι σε κάποια ανοιχτά σουτ, θα μιλάγαμε για μια εξαιρετική πραγματικά εμφάνιση.Κρατάμε όμως τα θετικά, όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν και όλοι έχουν τον ρόλος τους, αυτός είναι ο στόχος: Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, να την αγαπήσει ο κόσμος και να την χαιρόμαστε και εμείς".

Παπαμακάριος: "Ήταν στην ουσία το πρώτο φιλικό"

Ενα από νεότερα μέλη του ΓΣΛ - Φάρου είναι ο Μανώλης Παπαμακάριος, αλλά και ο πρεσβύτερος παίκτης της ομάδας στα 37 του χρόνια. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε ότι: " Για εμάς ήταν στην ουσία το πρώτο φιλικό που παίζουμε, άσχετα αν ήταν το πρώτο επίσημο ματς με τον κόσμο μας. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους 7-8 παίκτες που είναι αυτή την στιγμή υγιείς. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και από τους προπονητές, θεωρώ ότι από Δευτέρα θα είμαστε όλοι πιο καλά, διότι θα έχουμε και μεγαλύτερο ροτέισον.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια γιατί αυτή η νίκη ήρθε κόντρα σε μια ομάδα πιο πλήρης από εμάς, αλλά εμείς είχαμε την υπομονή και τις καλές αποφάσεις στο τέλος για να κερδίσουμε το ματς. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα για εμάς, αυτά τα ματς του Κυπέλλου τα βλέπουμε πιο πολύ σαν παιχνίδια προετοιμασίας, θα δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτόν".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ