ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Ο ανιψιός ενός δις πρωταθλητή του ΝΒΑ στον ΓΣΛ-Φάρο!

Southern Mississippi forward Raheem Watts (0) looks for a open shot as Mississippi State defenders close in during the first half of an NCAA college basketball game in Jackson, Miss., Monday, Dec. 19, 2016. (AP Photo/Rogelio V. Solis)
(AP Photo/Rogelio V. Solis) AP

Ο ΓΣΛ-Φάρος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραχίμ Ουάτς, ο οποίος είναι ο ανιψιός του θρυλικού Βέρναν Μάξγουελ, ο οποίος την δεκαετία του 90' κατέκτησε, ως βασικός, δύο πρωταθλήματα στο ΝΒΑ!

Τον 5ο του ξένο ανακοίνωσε ο ΓΣΛ-Φάρος. Ο λόγος για τον Ραχίμ Ουάτς (23 χρονών, 2.01 μέτρα, φόργουορντ), ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Κολέγιο του Souther Mississippi.

Ο Ουάτς αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ και την περασμένη σεζόν είχε 6.8 πόντους και 3.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21.6 λεπτά συμμετοχής στο NCAA.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης πάντως είναι τα... γονίδιά του. Κι αυτό γιατί ο νέος παίκτης του ΓΣΛ-Φάρου είναι ο ανιψιός του θρυλικού - και αρκετά... τρελού - Βέρνον Μάξγουελ, ο οποίος την δεκαετία του 90' ήταν ο βασικός πόιντ γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς όταν κατέκτησαν δύο σερί πρωταθλήματα (1994 και 1995) με ηγέτη τον Χακίμ Ολάζουον!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Raheem Watts απόφοιτο του Southern Mississippi. Ο Raheem είναι 23 ετών, 2.01 ύψος και αγωνίζεται στην θέση 4. Θα βρίσκεται στην Λάρισα την Τρίτη για να ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων".

(AP Photo/Rogelio V. Solis)

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ