ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Ξέσπασε για τη διαιτησία ο Σκουρτόπουλος

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, κάνοντας ευθεία επίθεση στη διαιτησία. Το ρεσιτάλ της Αμαλιάδας, οι βολές με την ΑΕΚ και οι "ματωμένες νίκες" (VIDEO).

Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ διατήρησε τον ΓΣΛ/Φάρο στα χαμηλά πατώματα της κατάταξης, με ταυτόχρονη παραμονή στα σενάρια περί υποβιβασμού. Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν στο παρκέ στην κάμερα της ΕΡΤ.

Εν αντιθέσει με ό,τι έχουμε συνηθίσει από εκείνον όμως, αυτή τη φορά "ξέσπασε" με αφορμή τις αποφάσεις των διαιτητών συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα -κατά βάση σε βάρος της ομάδας του.

" Η ΑΕΚ έχει σίγουρα διαφορά ποιότητας, με πιο γεμάτο ρόστερ. Εμείς, δυστυχώς, είχαμε την ατυχία με τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, ο οποίος -προς τιμήν του- έκανε δύο ενέσεις για να παίξει. Το παιδί πάλεψε όσο μπορούσε. Δυστυχώς όμως, φαίνεται ότι το πρόβλημα των ψηλών μας είναι πολύ μεγάλο, ειδικά απέναντι σε ομάδες που έχουν τέτοιο μέγεθος", ήταν η αρχική του τοποθέτηση πριν εστιάσει στην αντιμετώπιση που έχει ο ΓΣΛ/Φάρος από τη διαιτησία στη Stoiximan.gr Basket League:

" Από την άλλη όμως, έχουμε αρχίσει και προβληματιζόμαστε με την όλη κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. Μετά το ρεσιτάλ της Αμαλιάδας προχθές, που στα δύο πρώτα λεπτά είχαμε εφτά φάουλ και μια τεχνική ποινή, σήμερα μέσα στο γήπεδό μας οι βολές ήταν 35-17 υπέρ της ΑΕΚ. Εσείς είδατε το παιχνίδι (σ.σ.: εννοεί τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ), το περιγράψατε, αν μπορείτε να μου πείτε από που προκύπτει αυτή η διαφορά, να την καταλάβω κι εγώ. Γιατί αυτά που έχουν δει φέτος τα μάτια μας, δεν ξέρω τι γίνεται κι από πού προέρχονται. Εν πάσει περιπτώσει, ας αναλογιστούν αυτοί που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας".

Σε ερώτηση για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του μέχρι το φινάλε της σεζόν, με αγώνες απέναντι σε Λαύριο Megabolt (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός), απάντησε πως " δύσκολο είναι για όλους. Εμείς θέλουμε να κάνουμε άλλη μια νίκη. Είμαστε σε θέση που έχουμε αβαντάζ, άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να μας κυνηγήσουν. Να δούμε τι θα καταφέρει ο καθένας. Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα στο γήπεδο να παλεύουμε καθαρά, χωρίς καμία ματωμένη νίκη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζω παντού να γίνει το ίδιο".

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (14/4) ήρθε κι η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΓΣΛ/Φάρος για το θέμα:

" Στο ίδιο έργο...θεατές!

Το Δ.Σ. του ΓΣΛ Φάρου ανακοινώνει ότι συμμερίζεται απόλυτα τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας και Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Θανάση Σκουρτόπουλου για τις επαναλαμβανόμενες εις βάρος μας κακές διαιτησίες και απαιτούμε την επικράτηση της ισοτιμίας, ισονομίας και των κανόνων του παιχνιδιού το οποίο θα πρέπει να έχει ως πρωταγωνιστές μόνο τους καλαθοσφαιριστές και κανέναν άλλο.

Ευελπιστούμε λοιπόν ότι αυτή η απαίτηση θα γίνει σεβαστή".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ