ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Η διαμαρτυρία του Γυμναστικού

Η διαμαρτυρία του Γυμναστικού
EUROKINISSI

Ο Γυμναστικός Λάρισας και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τις αποφάσεις του Στέφανου Μαγκλογιάννη στην αναμέτρηση με το Λαύριο.

Ο Γυμναστικός Λάρισας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του στην αναμέτρηση με το Λαύριο και μετά το τέλος του παιχνιδιού της 11ης αγωνιστικής της Stoximan.gr η ομάδα της Λάρισας και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έριξαν τα βέλη τους προς τον διαιτητή Στέφανο Μαγκλογιάννη, καθώς πιστεύουν πως έκρινε το αποτέλεσμα.

"Δυστυχώς αν και δεν είμαστε από τις ομάδες που ασχολούνται με το θέμα της διαιτησίας, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καυτηριάσουμε την παρουσία του δεύτερου διαιτητή του αγώνα Γυμναστικός Λάρισας – Λαύριο, κ. Μαγκλογιάννη, ο οποίος με τις μονόπλευρες και κατά κόρον λανθασμένες υποδείξεις του εις βάρος της ομάδα μας, αποτέλεσε με τον τρόπο αυτόν τον μόνο παράγοντα που έκρινε το παιχνίδι.

Έτσι, δεν σεβάστηκε την προσπάθεια των παικτών και των παραγόντων του Γυμναστικού Λάρισας, ούτε όμως και των δύο συναδέλφων του οι οποίοι κράτησαν υψηλό επίπεδο σε ένα πραγματικά πολύ δυνατό και αμφίρροπο αγώνα.

Εκφράζουμε την λύπη καθώς και την απογοήτευσή μας και ελπίζουμε στο μέλλον τα αποτελέσματα να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι να προαποφασίζονται σε εξωαγωνιστικούς χώρους, μακριά από τα γήπεδα", αναφέρει η ανακοίνωση του Γυμναστικού Λάρισας, ενώ προηγουμένως θέση είχε πάρει και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, o οποίος στάθηκε και στην αποχώρηση του Κέβιν Ουέαρ.

Ο προπονητής του Γυμναστικού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως "ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξαρχής. Απέναντί μας είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από τις πιο δυνατές φέτος στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πάρα πολλά προβλήματα εμείς σαν ομάδα, με τις απουσίες των παικτών και ειδικά με την φυγή του Ουέαρ που έφυγε τελευταία στιγμή και εκτός προγράμματος. Δίνω συγχαρητήρια όμως στα παιδιά που ανταπεξήλθανε αρκετά καλά και πιστεύω ότι μπορεί να είχαμε καλύτερη τύχη, αν δεν ήταν τόσο κρίσιμος παράγοντας ο διαιτητής κ. Μαγκλογιάννης ο οποίος νομίζω ότι αλλοίωσε με τα σφυρίγματά του, την εικόνα και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτό δεν μειώνει την νίκη του Λαυρίου που ήταν εξαιρετικό για μια ακόμη φορά. Έπαιξαν πολύ καλά και τους δίνουμε συγχαρητήρια, αλλά θα θέλαμε να μας δίνεται και εμάς η δυνατότητα εξίσου, όπως τις ομάδες αυτές, να διεκδικούμε τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να μην ψάχνουμε κάθε φορά από πού έρχεται το κάθε σφύριγμα και γιατί το προκαλεί".

Τέλος, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε πως "ο Γυμναστικός είναι μια ομάδα που έχει αρκετά προβλήματα, αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα αυτά, να εδραιώσει την θέση του στην Α1 και να φτιάξει ένα μέλλον για την πόλη της Λάρισας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που και σήμερα μας στήριξε, λυπόμαστε που δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε όσον αφορά το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, όπως ευχαριστημένοι φεύγουμε και εμείς από το γήπεδο".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ