ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Φορμπς, ο τελευταίος ξένος του Φάρου - ΓΣΛ

Denver Nuggets' Chauncey Billups, right, celebrates with Gary Forbes in the fourth quarter after sinking one of his six 3-points baskets in an NBA basketball game against the Detroit Pistons on Wednesday, Jan. 26, 2011, in Auburn Hills, Mich. Billups led the Nuggets with 26 points in their 109-100 win. (AP Photo/Duane Burleson)
Denver Nuggets' Chauncey Billups, right, celebrates with Gary Forbes in the fourth quarter after sinking one of his six 3-points baskets in an NBA basketball game against the Detroit Pistons on Wednesday, Jan. 26, 2011, in Auburn Hills, Mich. Billups led the Nuggets with 26 points in their 109-100 win. (AP Photo/Duane Burleson) AP

Ο Φάρος - ΓΣΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάρι Φορμπς, ολοκληρώνοντας έτσι την εξάδα των ξένων παικτών που θα έχει στη σύνθεσή του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με πλούσιο βιογραφικό φτάνει στη Λάρισα ο 32χρονος φόργουορντ.

Με τον Γκάρι Φορμπς ολοκληρώθηκε το παζλ των ξένων παικτών στον Φάρο - ΓΣΛ, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Ο 32χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από εφτά χρόνια στα οποία βρέθηκε μεταξύ του ΝΒΑ, της D-League, της Κίνας και της Λατινικής Αμερικής, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα με τα χρώματα της Μπόκα Τζούνιορς.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έκανε καλή διετία στον "μαγικό κόσμο" (2010-'12) με τη φανέλα των Denver Nuggets και τον Toronto Raptors, δίχως όμως η συνέχεια να είναι ανάλογη αφού εν συνεχεία... χάθηκε. Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του Θανάση Σκουρτόπουλου, αφού η ποιότητα και η εμπειρία του είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της ομάδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φάρου - ΓΣΛ δεν πρόκειται πάντως να αγωνιστεί στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Κύμη (23/9, 17:00) αφού αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία του με τον Γκάρι Φορμπς.

Πρόκειται για παίκτη του ΝΒΑ, πρώην αθλητή των Τορόντο Ράπτορς και των Ντένβερ Νάγκετς. Με την ομάδα του Τορόντο μάλιστα το 2013 είχε υπογράψει συμβόλαιο 1.5 εκ. δολαρίων. Πρόκειται για αθλητή τεράστιας εμπειρίας που θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερο κύρος στην ομάδα μας.

Ο Φορμπς έχει γεννηθεί στον Παναμά στις 25 Φεβρουαρίου 1985".

Θυμίζουμε ότι εκτός αυτού, οι "πράσινοι" έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Ρόλαντ Σάφτενααρ, Ραχίμ Ουάτς, Ντάνιελ Ντινγκλ, Ουίλι Κόνερ και Κέβιν Ουέαρ, όπως επίσης αυτή του Κένι Χολ, ο οποίος όμως τραυματίστηκε σοβαρά σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας και θα απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες από την δράση.

AP Photo/Duane Burleson

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ