ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Άλλαξε χέρια το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Γυμναστικού Λάρισας

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Τσάπας ανακοίνωσε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Γυμναστικού Λάρισας, επισημαίνοντας πως "τα καλύτερα έρχονται".

Γύρισε σελίδα ο Γυμναστικός Λάρισας, είναι οριστικό πλέον. Ο Βαγγέλης Τσάπας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) αυτό που είχε καταστεί σαφές τις τελευταίες ημέρες , ότι δηλαδή το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου άλλαξε χέρια. Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταβίβασης, επισημαίνοντας πως "τα καλύτερα έρχονται" για την ομάδα της Λάρισας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Τσάπα:

" Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ολοκλήρωση και την υπογραφή της συμφωνίας της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της ΚΑΕ Φάρος σ’ ένα team ανθρώπων, που θα παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες μέρες. Με βεβαιότητα η είσοδος των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ.

Για τον Φάρο μας είναι άλλη μια μεγάλη και κομβική στιγμή στη σύγχρονη ιστορία μας.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τις κ. Ελένη Δασταβρίδη και την αδερφή της Εύη Δασταβρίδη, που σε μια δύσκολη καμπή για τον σύλλογο διαχειρίστηκαν τις κρίσεις με συνέπεια, λογική, και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου… Προτεραιότητα των νέων μετόχων είναι η άμεση τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή, το τεχνικό team και τους αθλητές της ομάδας, επειδή κράτησαν με αξιοπρέπεια τα’ όνομα του Φάρου Γυμναστικού σε δύσκολες στιγμές.

Περιμένουμε τον κόσμο της Λάρισας στο γήπεδο, στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα καλύτερα έρχονται…".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ