ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Διετής συνεργασία Ντάνστον - Εφές!

Διετής συνεργασία Ντάνστον - Εφές!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κρστιτς πίεσε την Εφές να κινηθεί άμεσα για να βρει σέντερ και οι Τούρκοι βρήκαν τον εκλεκτό τους στο πρόσωπο του Ντάνστον. Δυσαρέσκεια Ολυμπιακού για Ίβκοβιτς και Ραζνάτοβιτς.

Κόντρα στην Καρσίγιακα ο Νέναντ Κρστιτς αποχώρησε τραυματίας με τους γιατρούς να ενημερώνουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού και να τίθεται εκτός δράσης για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα . Αυτή η εξέλιξη υποχρέωσε την Εφές να κινηθεί προκειμένου σε μηδενικό χρόνο να βρει κατάλληλο αντικαταστάτη με τις πληροφορίες του Sport24 να επιβεβαιώνουν τη συμφωνία του Μπράιαντ Ντάνστον με την τουρκική ομάδα.

Το γεγονός ότι ο Ντάνστον είναι ελεύθερος από την ώρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με το σλοβενικό διαβατήριο που έλαβε κι έτσι πλέον δεν πιάνει θέση ξένου, τον έκαναν άκρως ελκυστική περίπτωση για τους Τούρκους.

Δυσαρέσκεια για Ίβκοβιτς και Ραζνάτοβιτς

Στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι πως ο Μπράιαντ Ντάνστον βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αναντολού Εφές, καθώς γνωρίζουν πως ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχει ήδη κάνει επαφές με την τουρκική ομάδα, η οποία δείχνει πρόθυμη να προσφέρει πολλά λεφτά στον παίκτη. Και στον Πειραιά, αν κρίνουν από το παρελθόν του γνωστού μάνατζερ, δεν αποκλείουν να υπάρξει επανάληψη της υπόθεσης με τον Κάιλ Χάινς πριν δύο καλοκαίρια, όταν και... συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να στείλει στη Μόσχα τον Αμερικανό σέντερ.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως επιθυμούν την παραμονή του Μπράιαντ Ντάνστον στον Ολυμπιακό. Θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, ο Αμερικανός σέντερ είναι στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει της νέας σεζόν, αλλά δεν ξέρουν το πως ακριβώς έχει ήδη χειριστεί το θέμα ο παίκτης. Αν, δηλαδή, έχει ήδη υπογράψει στην Αναντολού Εφές, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουν. Είχαν πρόθεση όμως να μιλήσουν σύντομα μαζί του.

Πάντως, όπως φαίνεται, ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δεν έχει πρόβλημα να "χτυπάει" μπασκετμπολίστες των Πειραιωτών. Το ίδιο, άλλωστε, έπραξε και πέρσι, όταν και συμφώνησε με τον Στράτο Περπέρογλου (τον είχε πλησιάσει από τον Μάρτη του 2014). Και η συγκεκριμένη συμπεριφορά του "Ντούντα", σε αυτά τα θέματα, έχει κακοφανεί στους ερυθρόλευκους.

Τα δεδομένα των Τούρκων

Πως έχει, όμως, η ιστορία; Το πλήγμα για την Εφές ήταν μεγάλο με δεδομένο ότι ο Κρστιτς μετά την ρήξη χιαστού δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν το 2016 στα παρκέ . Αυτή η εξέλιξη υποχρέωσε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να ψάξει άμεσα για σέντερ πριν ακόμα ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ούτως ή άλλως οι επιλογές που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση δεν είναι... απεριόριστες και ειδικά για τις ομάδες που θέλουν να είναι ανταγωνιστικές στην Euroleague.

Η Εφές δεν έχασε χρόνο και κατέθεσε πρόταση διετούς συνεργασίας στον Ντάνστον με τις πηγές μας να θέλουν την αμοιβή του να φτάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο, ενώ μοναδικό αίτημα των Τούρκων ήταν να λάβουν άμεσα απάντηση στην πρόταση που έχουν κατεθέσει. Όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός έχει απαντήσει θετικά.

Στο αρχικό πλάνο του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν η συνύπαρξη του Ντάνστον με τον Κάιλ Χάινς, δεδομένου πως ο πρώτος έχει σλοβενικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου, όμως η απόσυρση του Σάσα Κάουν από το ευρωπαϊκό μπάσκετ υποχρέωσε τους Ρώσους να κινηθούν για να διατηρήσουν τον Αμερικανό σέντερ στην ομάδα τους προκειμένου να μην χρειαστεί να ψάξουν για δύο παίκτες. Με τον Χάινς να φαίνεται πως απομακρύνεται μοιάζει πολύ πιθανό η ρακέτα των ψηλών της Εφές να αποτελείται από τους Ντάνστον και Λάσμε.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ