ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στη Δόξα Λευκάδας ο Τζόνσον

Στη Δόξα Λευκάδας ο Τζόνσον

Ο Κέβιν Τζόνσον θα αντικαταστήσει τον Ιλάι Κάρτερ στο ρόστερ της Δόξας Λευκάδας, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ.

Με τον Κέβιν Τζόνσον στο ρόστερ της θα πορευτεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου η Δόξα Λευκάδας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 32χρονος φόργουορντ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ιλάι Κάρτερ, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Χάρη Μαρκόπουλο για τη χρησιμότητά του στη δωδεκάδα των νεοφώτιστων.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κέβιν Τζόνσον. Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ, απόφοιτος του κολεγίου Humboldt State άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Αυστριακή Allianz Swans Gmuden το 2007 και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Πολωνική SPEC Warsazawa, τον Κεραυνό Λευκωσίας, την Yolon Luxgen στην Ταϊβάν, την Genclik Ankara, την Starogard Gdanski και από το 2014 έως το 2016 στην Πολωνική Polfarmex Kunto. Την περυσινή περίοδο είχε μέσο όρο 8.3 πόντους και 9.5 ριμπάουντ".

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ