ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παίζει στη Δόξα Λευκάδας, πληρώνεται (και) από τη Χιπούθκοα

BASKET LEAGUE / ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ)
BASKET LEAGUE / ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίντ Ντόμπλας κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τη Χιπούθκοα, η οποία καλείται να του καταβάλλει το ποσό των 268.000 ευρώ μέσα στην επόμενη τριετία. Ο σέντερ της Δόξας Λευκάδας εξήγησε γιατί έγιναν όλα αυτά.

Μετά από εννιά χρόνια στη Χιπούθκοα, ο Νταβίντ Ντόμπλας πήρε την απόφαση να φύγει από την Ισπανία για να υπογράψει στη Δόξα Λευκάδας. Οι νησιώτες έγιναν ο πρώτος σταθμός του 35χρονου σέντερ μακριά από τη χώρα του, με τον έμπειρο παίκτη να μετρά 6.9 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Stoiximan.gr Basket League.

Όσο προσπαθούσε να κρατήσει τη Δόξα Λευκάδας στην κατηγορία, άλλο τόσο συνέχιζε τον αγώνα του για να εισπράξει από τη Χιπούθκοα τα χρήματα που του οφείλονταν. " Κέρδισα τη δικαστική διαμάχη με την ομάδα, η οποία περνάει μια δύσκολη οικονομική περίοδο", ανέφερε για το θέμα ο ίδιος , που περιμένει πλέον να λάβει το ποσό των 268.000 ευρώ μέσα στην επόμενη τριετία, βάσει της απόφασης που πάρθηκε και της συμφωνίας όλων των πλευρών:

" Μου είχε γίνει μια πρόταση για διακανονισμό, κάτι στο οποίο εγώ ήμουν θετικός, αρκεί να υπήρχε συνέπεια ως προς τις ημερομηνίες πληρωμής. Δεν ήμουν αρνητικός στο να εισπράξω λιγότερα χρήματα, εφόσον μπορούσε η ομάδα να με πληρώσει βάσει όσων είχαμε συμφωνήσει. Αυτό που βγήκε ως απόφαση είναι ότι θα λαμβάνω ένα ποσό για τα επόμενα τρία χρόνια".

Όσο για το πως νιώθει για όλο αυτό; " Έχω συγχωρέσει τον σύλλογο για την ασυνέπεια που έδειξε προς το πρόσωπό μου, αλλά όλο αυτό ήταν ηθικό περισσότερο. Είμαι χαρούμενος γιατί το πρόβλημα λύθηκε οριστικά. Μέχρι στιγμής υπάρχει συνέπεια με τα χρήματα που είναι να λάβω. Αν υπάρξει πρόβλημα κάποια στιγμή, θα ενεργοποιήσω την απόφαση του δικαστηρίου", εξήγησε χαρακτηριστικά, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να πληρώνεται ακόμη κι αν δεν είναι εν ενεργεία.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κέρδισε ήταν τη δυνατότητα να πληρώνεται από δύο ομάδες φέτος. Τη Δόξα Λευκάδας και τη Χιπούθκοα. Το αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα βάλει τέλος το καλοκαίρι, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος ξέρει.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ