Δόξα Λευκάδας: "Ο κ. Διαμαντής επιβεβαιώνει την ανικανότητά του"

Δόξα Λευκάδας: "Ο κ. Διαμαντής επιβεβαιώνει την ανικανότητά του"

Την εξαίρεση ενός εκ των τριών διαιτητών της σημερινής (10/12) αναμέτρησης με το Λαύριο DHI ζήτησε η Δόξα Λευκάδας, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Σκληρή γλώσσα από τους νεοφώτιστους.

Ο Ντε Μάριους Μπολντς χάρισε τη νίκη στο Λαύριο DHI στην έδρα της Δόξας Λευκάδας με 2/2 βολές στα 3.9'' για το τέλος, αφήνοντας στη μέση την αντεπίθεση διαρκείας των γηπεδούχων. Οι διαιτητικές αποφάσεις έφεραν το "ξέσπασμα" του Δημήτρη Τσαλδάρη στο Twitter, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης των νεοφώτιστων.

Η διοίκηση της Δόξας Λευκάδας τοποθετήθηκε επίσημα για τις αποφάσεις των διαιτητών και δη του κ. Διαμαντή, τονίζοντας πως επιβεβαιώνει την ανικανότητά του, την ώρα που ζητά την εξαίρεσή του από τα υπόλοιπα φετινά της παιχνίδια.

Αναλυτικά:

"Το αθλητικό ιδεώδες που πρεσβεύει η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και η μέχρι σήμερα ιστορία μας, επέβαλαν την αποχή μας από ανακοινώσεις για διαιτητικά θέματα.

Αναφορικά όμως, με όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι, μεταξύ της ομάδας μας και εκείνη του Λαυρίου, ενώπιον του φίλαθλου μπασκετικού κόσμου της Λευκάδας, καθώς και των τηλεοπτικών φίλων του αθλήματος, που παρακολούθησαν το παιχνίδι, μας αναγκάζουν για πρώτη φορά να παρεκκλίνουμε από τη φιλοσοφία μας εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά μας για τις διαιτητικές αποφάσεις του σημερινού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Διαμαντής, για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, μας επιβεβαιώνει με την εν γένει συμπεριφορά του, τόσο την ανικανότητά του να διαχειριστεί παιχνίδια που κρίνονται στη λεπτομέρεια, όσο και την εμπάθειά του σε βάρος της ομάδας του νησιού μας, καθορίζοντας με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα, για λόγους τους οποίους εκείνος γνωρίζει.

Εμείς δεσμευόμαστε από την πλευρά μας, ότι θα διατηρήσουμε την ίδια φιλοσοφία και θα εξαντλήσουμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τις πιθανότητες που μας αναλογούν, για την επίτευξη του στόχου μας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής όμως είναι στο εξής ανεπιθύμητος και για το λόγο αυτό ζητούμε από την ΚΕΔ-ΕΟΚ, να εξαιρεθεί από όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

Οι Ελληνίδες ζαχαροπλάστριες που γλυκά μας σκοτώνουν

Μια τούρτα αναμνήσεων με αφορμή το Bake Off Greece, το νέο reality του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24