ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

"Διαζύγιο" με Μαρκόπουλο

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Χάρη Μαρκόπουλο ανακοίνωσε η Δόξα Λευκάδας, ενημερώνοντας πως ο Φώτης Τακιανός θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να σώσει την ομάδα στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods ήταν το τελευταίο του Χάρη Μαρκόπουλου στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας, αφού οι νησιώτες ενημέρωσαν την Παρασκευή (17/2) για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Λευκάδας με σκοπό να τη διατηρήσει στη Stoiximan.gr Basket League, κάτι που σε αυτή τη φάση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί δεδομένου ότι οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης, όντες δύο νίκες μακριά από τη σωτηρία, με οκτώ αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Τη θέση του πρώτου προπονητή θα αναλάβει για το υπόλοιπο της σεζόν ο μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς, Φώτης Τακιανός.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας και ο προπονητής Χάρης Μαρκόπουλος ανακοινώνουν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Δόξα Λευκάδας τον ευχαριστεί θερμά για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδος μας σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία και για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Τέλος του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χρέη Α Προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Βοηθός Προπονητή της ομάδας Φώτης Τακιανός".

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ