ΜΠΑΣΚΕΤ

Χολαργός: Τα συγχαρητήρια στον "γιατρό της καρδιάς" του

Χολαργός: Τα συγχαρητήρια στον "γιατρό της καρδιάς" του

Ο Κώστας Τούτουζας ανέλαβε την θέση του Καθηγητή Καρδιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Χολαργός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον "γιατρό της καρδιάς" του.

Ο Χολαργός με ανακοίνωση του συνεχάρη τον Κώστα Τούτουζα για την ανάληψη της θέσης του Καθηγητή Καρδιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι νεοφώτιστοι της Basket League σημείωσαν το έργο ενός "δικού τους παιδιού" που ανδρώθηκε στις ακαδημίες της ομάδας τους και πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτήν ως παράγοντας, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την περηφάνια τους για τον "Άνθρωπο, Οικογενειάρχη και Επιστήμονα Κώστα Τούτουζα, τον «Γιατρό της Καρδιάς μας»".

Η ανακοίνωση του Χολαργού αναφέρει:

"Η Αθλητική Ένωση Χολαργού εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Καρδιολόγο κ. Κώστα Τούτουζα για την ανάληψη της θέσης του Καθηγητή Καρδιολογίας στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Κώστας, ένα «δικό» μας παιδί που ανδρώθηκε στις ακαδημίες μπάσκετ του Χολαργού, διαχρονικός και ακούραστος στυλοβάτης αλλά και σημείο αναφοράς της ομάδας μας-τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του- απέδειξε περίτρανα ότι ο αθλητισμός συνδυάζεται αρμονικά με την επαγγελματική ανέλιξη!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, οι προπονητές και όλοι οι άνθρωποι που είμαστε γύρω από τον σύλλογο και γνωρίζουμε τον Κώστα είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον Άνθρωπο, Οικογενειάρχη και Επιστήμονα Κώστα Τούτουζα, το «Γιατρό της Καρδιάς μας».

Αγαπητέ Κώστα, σου εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας, και εις ανώτερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού".

Photo credits: Holargos BC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ