Χολαργός: Από λάθος εταιρίας δημοσιεύτηκε ανακοίνωση για διάθεση των διαρκείας στην Basket League

Ο Χολαργός έχει ανακοινώσει ότι παραχωρεί την θέση του στην Basket League, ωστόσο εκ λάθους μία ιστοσελίδα φιλοξενεί ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019/20 στην... Basket League!

Ο Χολαργός έχει ανακοινώσει ότι ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει την θέση του στην Basket League. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφώνησε με τον Κολοσσό να του μεταβιβάσει το ΑΦΜ του.

Παρόλα αυτά, κάποιος μπορεί να βρει σε μία γνωστή ιστοσελίδα ανακοίνωση στην οποία ο Χολαργος ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την σεζόν 2019/20!

Το συγκεκριμένο γεγονός ωστόσο έγινε εν αγνοία του Χολαργού, αφού η συγκεκριμένη ανακοίνωση είχε γραφτεί προφανώς πριν παρθεί η απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Basket League για την σεζόν 2019/20 και είχε σταλεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει λάθος συνεννόηση.

Για την ιστορία, ιδού η ανακοίνωση φιλοξενείται στο σάιτ:

"ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Δίπλα στον #holargosbc για μία ακόμη ονειρεμένη χρονιά! Στήριξε την προσπάθεια του Συλλόγου μας στην Α1 εθνική κατηγορία με την αγορά της κάρτας διαρκείας για τους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, σε νέες μειωμένες τιμές. Δώσε ώθηση και πάθος στην ομάδα σου!

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Αποκτήστε το νέο οικογενειακό διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός για τις Θύρες 6 και 7. Η Κάρτα δίνει δικαίωμα σε μια οικογένεια να απολαύσει το παιχνίδι σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο σε ειδική μειωμένη τιμή. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση ΑΜΚΑ και ταυτότητας για την έκδοση της κάρτας, καθώς και η επίδειξη της ταυτότητας κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση της οικογενειακής κάρτας πλην του κατόχου.

Στο νέο τιμοκατάλογο εισιτηρίων Διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός εντάσσεται το παιδικό διαρκείας αξίας 40-50 €. Η χρήση της παιδικής κάρτας διαρκείας επιτρέπεται μόνο σε παιδιά έως 12 ετών.

ΑΝΕΡΓΟΙ: Απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης σε ισχύ.

ΑΜΕΑ: Απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης σε ισχύ για άτομα με αναπηρία άνω του 67%.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ:

1: Έκδοση καρτών διαρκείας για τους παλιούς κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός, με τη προσκόμιση και της παλιάς τους κάρτας.

2: Ελεύθερη αγορά θέσεων.

Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δέσμευση θέσεων χωρίς αγορά.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: Η αγορά των καρτών διαρκείας μπορεί να γίνει από τα γραφεία του Συλλόγου ή μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Προμηθευτείτε την κάρτα σας αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Χολαργός, πάνω από το κλειστό γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», δίπλα από το Bolaloca Café 5x5 Soccer Club.

TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  • Μετρητά
  • Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα (Εκτός American Express και Diner’s)
  • Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΑΕ Χολαργός (υποχρεωτική αναγραφή της αιτιολογίας και του ονοματεπωνύμου σας).
  • Δυνατότητα πληρωμής με δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Δύο δόσεις για όλα τα απλά εισιτήρια διαρκείας, 3 δόσεις για τα διαρκείας Gold και τις οικογενειακές κάρτες και 5 δόσεις για τις Platinum VVIP θέσεις.

Η επανέκδοση της κάρτας διαρκείας επιβαρύνει τον κάτοχο με 10 €.

∆εν είναι εφικτή η αγορά κάρτας διαρκείας με περισσότερους από έναν τρόπους πληρωμής.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης μιας συναλλαγής δεν είναι εφικτή η ακύρωσή της.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΘΥΡΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΥΡΑ 1

80 €

40 €

ΘΥΡΑ 3

80 €

40 €

ΘΥΡΑ 2

100 €

50 €

ΘΥΡΑ 5 Silver

150 €

50 €

ΘΥΡΑ 6 Gold

350 €

-

ΘΥΡΑ 7 Gold

350 €

-

ΟΙΚOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ*

500 €

+ 50 € για κάθε παιδί

VVIP Platinum

1000 €

 

* Η Οικογενειακή Κάρτα εκδίδεται για τις θύρες 6 και 7. Αφορά οικογένεια 3 ατόμων, 2 γονείς και ένα παιδί. Το κόστος επιπλέον θέσης για άλλο τέκνο είναι 50 €.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.