ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Πέφτει ο Χολαργός, μένει το Λαύριο στη Basket League

Πέφτει ο Χολαργός, μένει το Λαύριο στη Basket League
EUROKINISSI

Ο Χολαργός κατεβάζει ρολά και δεν θα κατέβει στη Basket League την σεζόν 2019/20. Παίρνει το ΑΦΜ του το Λαύριο και μένει στην κατηγορία.

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Χολαργός αποφάσισε να μην κατέβει στη Basket League την σεζόν 2019/20 έπειτα από μόλις μία σεζόν. Το ΑΦΜ του συλλόγου θα το πάρει το Λαύριο και μαζί την θέση του στη Basket League.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα στο πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ. Υπενθυμίζεται ότι ο Χολαργός ήταν νεοφώτιστος την σεζόν 2018/19 στη Basket League, κάτι που δεν τον εμπόδισε ωστόσο να κάνει μία εξαιρετική πορεία, κατακτώντας την 8η θέση. Στα playoffs μάλιστα πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, πριν πέσει μαχόμενος με 2-1 νίκες.

Το Λαύριο από την πλευρά του τερμάτισε στην 13η θέση και υποβιβάστηκε, αφού την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Κύμη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Εύβοιας να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 20-0 και να παραμείνει στην κατηγορία. Από την στιγμή ωστόσο που η ομάδα του Λαυρίου θα πάρει το ΑΦΜ του Χολαργού, θα κατέβει κανονικά τελικά στη Basket League της επόμενης σεζόν.

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ