ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Με τον Μαυροειδή η πρώτη προπόνηση του νεοφώτιστου Χολαργού

Με τον Μαυροειδή η πρώτη προπόνηση του νεοφώτιστου Χολαργού

Την προετοιμασία του για τη σεζόν 2018/19 ξεκίνησε ο Χολαργός, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να γυμνάζεται μέχρι νεωτέρας υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη.

Η πρώτη προπόνηση του νεοφώτιστου στην Α1 Χολαργού, είχε πολλά νέα πρόσωπα για την ομάδα των Ανατολικών Προαστίων. Είχε και έναν guest star, τον Δημήτρη Μαυροειδή, που θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη μέχρι νεωτέρας, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μαζί με τους Φιτζπάτρικ, Οκερεαφόρ, Σκουλίδα, Καμπερίδη, Καλαϊτζάκη, Κώττα, Σπυριδωνίδη, Ραλλάτο.

Οι Χόκινς, Οκερεαφόρ, Καμπερίδης, Κώττας, Σπυριδωνίδης πέρασαν σήμερα (20/8) από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το ίδιο θα γίνει την Τρίτη (21/8) και με τους Φιτζπάτρικ, Σκουλίδα, Καλαϊτζάκη, Ραλλάτο. Αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Ντάριν Ντόρσεϊ, ο οποίος θα υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις την Πέμπτη μαζί με τον Ντάνι Αγκμπελέζε.

Εξάλλου, η ΚΑΕ Χολαργός έσπευσε να ευχαριστήσει " τον διακεκριμένο ορθοπεδικό Ηρακλή Πατσόπουλο και την Ευρωκλινική Αθηνών για την παροχή υπηρεσιών στους αθλητές μας".

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ