ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χουέρτας: "Είμαι συνηθισμένος στις φήμες"

Χουέρτας: "Είμαι συνηθισμένος στις φήμες"
STOLISVAGGELIS

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας δήλωσε πως δεν άγχεται για το μέλλον του και ότι έχει συνηθίσει στις φήμες, καθώς "είναι μέρος του να παίζεις σε οργανισμό, όπως είναι η Μπαρτσελόνα".

Από τα τέλη του Απριλίου, είχε προκύψει η πληροφορία πως ο Μαρσελίνιο Χουέρτας θα... μεταφέρει το ταλέντο του (που λένε και στις ΗΠΑ), στο ΝΒΑ . Τις ημέρες που ακολούθησαν, ο ίδιος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον, για να εξηγήσει πως δεν έχει καταλήξει κάπου ακόμα. Τόνισε ωστόσο, ότι κάποιες φορές άλλα λένε οι παίκτες και άλλα γράφονται στα ΜΜΕ, καταλήγοντας ότι τον ενδιαφέρει και να μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ είναι προ του τέλους του συμβολαίου που τον "δένει" με τους "μπλαουγκράνα" και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για το μέλλον του. Σε αυτό που είχε να πει σήμερα (9/5) ήταν ότι " ανέκαθεν πριν το Final Four της Euroleague, προκύπτουν φήμες με παίκτες που πρόκειται για αλλάξουν ομάδες. Όταν παίζεις για οργανισμό όπως είναι η Μπαρτσελόνα, αυτά είναι φυσιολογικά. Έχω μάθει να τα διαχειρίζομαι, ώστε να είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά μου. Νιώθω ήρεμος. Η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια είχα συμβόλαιο, αλλά το δεδομένο είναι πως αν παίζεις σε ομάδα σαν την "Μπάρσα" και δεν κατακτάς τίτλους, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Η πίεση του "πρέπει" της νίκης υπάρχει πάντα και αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ακόμα και αν έχεις συμβόλαιο πάλι δεν νιώθεις βέβαιος για κάτι, γιατί είναι ουκ ολίγες φορές αυτές που συμβόλαια έχουν "σπάσει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ