ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χεζόνια: "Θαυμάζω Σπανούλη και Διαμαντίδη"

Χεζόνια: "Θαυμάζω Σπανούλη και Διαμαντίδη"

Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος όλων. Είναι η άποψη που έχει από την ημέρα που εμφανίστηκε στον μπασκετικό χάρτη! Αφού έγινε πικ στο Νο5 του Draft από το Orlando, ο Μάριο Χεζόνια αποκάλυψε τα πρότυπά του.

Ο εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια, Αρν Τέλεμ, δούλευε νυχθημερόν προκειμένου ο πελάτης του να γίνει αυτό που επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή (25/6) διαδικασία του Draft: πικ μέσα στα πρώτα δέκα της βραδιάς.

Το Orlando επέλεξε τον Κροάτη στο Νο5 και πλέον μένει να αποδειχθεί στο εγγύς μέλλον αν το όνειρο του ΝΒΑ γίνει πραγματικότητα. Στο μεταξύ ο Χεζόνια έκανε τηλεφωνικά τις πρώτες του δηλώσεις σε Ισπανούς δημοσιογράφους για την εμπειρία. "Οι άνθρωποι του Orlando με επισκέφτηκαν νωρίτερα στη Βαρκελώνη. Είχα απευθείας επικοινωνία με τον GM των Magic, Ρομπ Χένινγκαν, και τους βοηθούς του, Σκοτ Πέρι και Ματ Λόιντ. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί και μου εξήγησαν το πλάνο τους".

Πρόσθεσε, δε, πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το buyout ενώ εξήγησε πως θα επιστρέψει στην Καταλονία για δυο-τρεις μέρες πριν ταξιδέψει ξανά στη Φλόριντα. Πάντως ο Χένινγκαν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Χεζόνια στο summer league, ανάλογα με το αν θα επισπευσθεί η διαδικασία αποδέσμευσης του από την Μπαρτσελόνα.

Για το τέλος, ο "Super Mario" αναφέρθηκε στα πρότυπά του. "Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος μάλιστα έπαιξε στο Orlando την περίοδο 2006-08".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ