ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Περιμένει τον Γκασόλ η Μπαρτσελόνα

Περιμένει τον Γκασόλ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει ήδη τις προσπάθειες για την μεγάλη επιστροφή του Πάου Γκασόλ, τον οποίο οι φήμες τον θέλουν εκτός πλάνων των Chicago Bulls για τη νέα περίοδο

Τα τελευταία 8 ματς της κανονικής περιόδου του NBA ίσως είναι και τα τελευταία του Πάου Γκασόλ με την φανέλα των Chicago Bulls.

Οι "ταύροι" τα ξημερώματα της Τετάρτης νίκησαν στην Ιντιανάπολις, αλλά ακόμη φαντάζει πολύ δύσκολο να καταφέρουν τελικά να τερματίσουν στην πρώτη 8άδα της Ανατολής και να μπουν στα play-offs.

Ο Πάου Γκασόλ δεν έκανε καλό ματς (για τα δικά του δεδομένα τουλάχιστον), τα γόνατά του είναι ταλαιπωρημένα, δεν διακρίνεται προφανώς για την ταχύτητά του και αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα αποχωρήσει από την ομάδα, αν τελικά γίνει αυτό.

Έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο, για την ακρίβεια έχει υπογράψει συμβόλαιο 2+1 με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του.

Ο ίδιος θέλει να μείνει, αν και τα 7.700.000 δολάρια με τα οποία αμείβεται ετησίως δεν είναι πολλά και θεωρείται δεδομένο πως μπορεί να βρει συμβόλαιο καλύτερο στο NBA (μπορεί βέβαια και να υπογράψει νέο συμβόλαιο στους Bulls με περισσότερα χρήματα).

Ο προπονητής των Chicago Bulls, Φρεντ Χόιμπεργκ, θέλει πιο γρήγορη ομάδα για την νέα σεζόν, γιαυτό και δεν θέλει στο ρόστερ τους Ζοακίμ Νοά και Πάου Γκασόλ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες πληροφορίες-φήμες, καθώς ποτέ δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Όλα αυτά βέβαια αν παραμείνει ο Χόιμπεργκ στον πάγκο!

Αν λοιπόν ισχύει το παραπάνω και ο Γκασόλ ενημερωθεί πως δεν τον θέλουν στο Σικάγο, τότε στα 36 χρόνια του θα αναζητήσει τον 5ο σταθμό της καριέρας του.

Οι 4 ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι κατά σειρά οι Μπαρτσελόνα, Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers και Chicago Bulls, όμως δεν αποκλείεται ακόμη και αν φύγει από το "United Center" αυτές να παραμείνουν 4.

Αυτό διότι στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχουν πάρει απόφαση να προσπαθήσουν το καλοκαίρι να τον φέρουν πίσω στην Καταλονία, με τις φήμες να αναφέρουν πως έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές (διαπραγματεύσεις).

Ο ίδιος έχει εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στους "μπλαουγκράνα" και αν οι Bulls τον απογοητεύσουν, λέγοντάς του πως δεν τον χρειάζονται πια, τότε ίσως πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Έχει κατακτήσει δύο φορές το NBA με τους Los Angeles Lakers, αλλά όχι την Euroleague στα 3 χρόνια που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα, ενώ αν τελικά επιστρέψει, τότε αυτή για πολλούς θα γίνει αυτόματα το φαβορί για να κατακτήσει την διοργάνωση την σεζόν 2016-17.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ