ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Από το πινακάκι του Σάρας κατευθείαν στο παρκέ

Μπαρτσελόνα: Από το πινακάκι του Σάρας κατευθείαν στο παρκέ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδειξε ένα play στην ήττα της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Καταλωνίας απέναντι στην Ανδόρα (84-85) και οι παίκτες του το εκτέλεσαν κατά γράμμα. (VIDEO)

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Καταλωνίας από την Ανδόρα με 85-84, όμως οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως οδηγούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους. Και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία.

Με το σκορ στο 82-83 με 21 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα, ο Γιασικεβίτσιους κάλεσε τάιμ-άουτ για να οργανώσει την επόμενη επίθεση της Μπαρτσελόνα. Οι οδηγίες του τεχνικού είχαν ως εξής:

"Ο Τόμας (Ερτέλ) κατεβάζει την μπάλα. Ο Νικ παίρνει την μπάλα στην επίθεση, ο Μίροτιτς ανεβαίνει για fake pick'n'roll και πηγαίνει στη γωνία. Τόμας και Νικ έχουν επιλογή για pick'n'roll. Να είσαι επιθετικός Νικ και δώσε την μπάλα στον Άλεξ (Αμπρίνες), αν κάνουν αλλαγή. Τώρα, Άλεξ, πρέπει να διαβάσεις τη φάση. Ντέιβις με κοντύτερο αντίπαλο ή Ερτέλ στην γωνία. Μπείτε μέσα στη ρακέτα με την μπάλα, να είστε επιθετικοί" ήταν οι οδηγίες του Λιθουανού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, οι παίκτες ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους και ο Αμπρίνες πέτυχε το καλάθι που έδωσε προσωρινά προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα, ήδη ο Γιασικεβίτσιους αφήνει το στίγμα του στην καταλανική ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ