ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κοντά σε Μπαρτσελόνα Β Λόρμπεκ

Κοντά σε Μπαρτσελόνα Β Λόρμπεκ

Ο Έραζεμ Λόρμπεκ φέρεται να συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όσο λίγοι, το καλοκαίρι έπαιξε σε Summer League με τους Σπερς και τώρα ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει το μπάσκετ. Ο λόγος για τον Έραζεμ Λόρμπεκ, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση.

Ο Σλοβένος φόργουορντ/σέντερ φέρεται να συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Όχι όμως την πρώτη ομάδα της, αλλά την δεύτερη, η οποία αγωνίζεται στην Leb Oro, την αντίστοιχη Α2 της Ισπανίας! Αυτή η κίνηση βέβαια δεν θα έπρεπε να προξενεί τόσο εντύπωση, αφού είναι κάτι που συνηθίζεται στην Ισπανία, αφού η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες της στην δεύτερη ομάδα και ψάχνει βετεράνους που θα τους προσφέρουν βοήθεια με την εμπειρία τους. Τελευταία παραδείγματα μάλιστα αυτής της λογικής ήταν η περσινή απόκτηση των Γιάκα Λάκοβιτς και Λούμπος Μπάρτον από την Μπαρτσελόνα Β., με αμφότερους να ανακοινώνουν φέτος την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία δεν είναι σίγουρο βέβαια αν ο Λόρμπεκ θέλει απλώς να πάρει παιχνίδια στα πόδια του με την Μπαρτσελόνα Β. προκειμένου αργότερα να διεκδικήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο ή απλώς θέλει να βοηθήσει κι αυτός την Μπαρτσελόνα, της οποίας ήταν μέλος από το 2009 έως και το 2014. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η έλευσή του ήταν μία σημαντική προσθήκη για την δεύτερη ομάδα των Καταλανών.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ