ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δικαιώθηκε ο Ντόρσεϊ, τρέχει και δεν φτάνει η Μπαρτσελόνα

Δικαιώθηκε ο Ντόρσεϊ, τρέχει και δεν φτάνει η Μπαρτσελόνα

Ο Τζόι Ντόρσεϊ "κυνήγησε" τη Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια και κέρδισε τη διαμάχη του με τους "μπλαουγκράνα" που καλούνται να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό στον Αμερικανό σέντερ.

Το δεύτερο πέρασμα του Τζόι Ντόρσεϊ από τη Μπαρτσελόνα, θα το θυμούνται για πολύ καιρό στην ομάδα της Καταλονίας, η οποία έχασε τη δικαστική της διαμάχη με τον Αμερικανό και καλείται να πληρώσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου που είχε υπογράψει μαζί του πριν την έναρξη της σεζόν 2016/17. Πόσο μεγάλο είναι αυτό το ποσό; Μπορεί να αγγίξει το 1.500.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο Jose Ignacio Huguet στο ρεπορτάζ του στη Mundo Deportivo το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ζει ακόμη στη Βαρκελώνη, μετά από ένα πέρασμά του από την τουρκική Μπαλικεσίρ, ενώ θα λάβει και ένα έξτρα ποσό 25.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Υπενθυμίζουμε πως οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα είχαν μεγάλη κόντρα με τον Ντόρσεϊ, τον οποίο είχαν κρίνει τραυματία. Ο Αμερικανός είχε δηλώσει υγιέστατος και είχε διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του, ενώ θα έχει ενδιαφέρον και η έκβαση της υπόθεσης του Ταϊρίς Ράις που παραμένει εκτός πλάνων και προπονείται με τη Β' ομάδα του συλλόγου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ