ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Δένει" τον Σατοράνσκι η Μπαρτσελόνα

"Δένει" τον Σατοράνσκι η Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το συμβόλαιο του Τόμας Σατοράνσκι με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να κάνει όμως άμεσα κίνηση για να τον κρατήσει στη Βαρκελώνη μέχρι το 2018. Δεν βιάζεται για το ΝΒΑ ο 24χρονος πόιντ γκαρντ.

Με ενάμιση χρόνο στις πλάτες του, ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Τόμας Σατοράνσκι έχει ικανοποιήσει πλήρως τους ανθρώπους της ομάδας. Γι αυτό άλλωστε, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν δίστασε να αποχαιρετήσει τον Μαρσελίνιο Χουέρτας το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας στον 24χρονο πλεϊμέικερ τον ρόλο του βασικού "άσου" της ομάδας του. Κι η αλήθεια είναι πως δικαιώνεται πλήρως, αφού οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές, μιας και μετράει 7.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά παιχνίδι στην Euroleague.

Με δεδομένο πως το υπάρχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες, η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να μείνει με "σταυρωμένα χέρια". Γι αυτό, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θα τον καλέσουν τις επόμενες ημέρες με σκοπό να υπογράψει την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια (ήτοι, μέχρι το 2018).

Κι αν κάποιος αναρωτιέται γιατί ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης δεν μετακομίζει άμεσα στις ΗΠΑ (σ.σ.: έγινε draft το 2012 από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), η απάντηση έρχεται από την πλευρά του ίδιου. Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικά δημοσιεύματα , ο Τόμας Σατοράνσκι δεν βιάζεται να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ, αφού προτεραιότητά του είναι να καθιερωθεί στην Μπαρτσελόνα, να κατακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους, να βελτιώσεις τις αγωνιστικές του αδυναμίες, κι έπειτα να αγωνιστεί στον "μαγικό κόσμο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ