ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Στον Αρκαδικό ο Άιρλαντ

Στον Αρκαδικό ο Άιρλαντ

Ο Αρκαδικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Άιρλαντ, ο οποίος αποκτήθηκε για να "μπει στα παπούτσια" του Άσκια Μπούκερ.

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με το Ρέθυμνο (31/10, 17:00), ο Αρκαδικός ανακοίνωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Άντονι Άιρλαντ , ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άσκια Μπούκερ στην περιφερειακή γραμμή.

Έτσι, οι νεοφώτιστοι θα έχουν δύο νέα πρόσωπα στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, αφού μεσοβδόμαδα ανακοινώθηκε κι η απόκτηση του Βασίλη Καββαδά . Θυμίζουμε πως εκκρεμεί μία ακόμη μεταγραφή , ενός παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3".

Η σχετική ανακοίνωση:

" Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση για τον Αρκαδικό, ο οποίος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άντονι Άιρλαντ!

Πρόκειται για Αμερικανό πλέι μέικερ, ο οποίος αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Λογιόλα Μεριμάουντ και την περασμένη αγωνιστική έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γαλλίας με τη φανέλα της Σαλόν.

O Άιρλαντ έχει ήδη κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα μας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο".

Who is who:

Hμ. Γεν.: 25/9/1991

Τοπ. Γεν.: Waterbury (ΗΠΑ)

Θέση: Γκαρντ

Ύψος: 1.75

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ