ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Κοψαύτης: "Τελικός από κάθε άποψη με Λαύριο"

Κοψαύτης: "Τελικός από κάθε άποψη με Λαύριο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κοψαύτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού για τον "τελικό" με το Λαύριο (12/3, 17:00) που θα παίξει μείζονα ρόλο στη μάχη της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Με πέντε αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός κάνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "μπλε" του Γιάννη Καστρίτη δοκιμάζονται το Σάββατο (12/3, 17:00) στην έδρα του Λαυρίου, με στόχο το "διπλό" που θα τους δώσει αυξημένες πιθανότητες για σωτηρία, την ώρα που μετά από μία εβδομάδα υποδέχονται τα Τρίκαλα.

Για το παιχνίδι με τους "κυανοκίτρινους" μίλησε στην ιστοσελίδα του Αρκαδικού ο Γιώργος Κοψαύτης, τονίζοντας πως " είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε πολλά χρόνια το Λαύριο, το έχουμε συναντήσει πολλές φορές, ξέρουμε πως είναι δυνατό στην έδρα μας, για εμάς όμως είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την παραμονή μας. Έχουμε κερδίσει και στην έδρα μας, οπότε ένα 2-0 στις νίκες θα μας έδινε σημαντικό πλεονέκτημα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, εκμεταλλευτήκαμε και το ρεπό της περασμένης εβδομάδας να δουλέψουμε περισσότερο και θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη".

Σε ερώτηση για το που κρίνονται τέτοια παιχνίδια, απάντησε πως " σίγουρα τα συστήματα, οι τακτικές των προπονητών, το πώς θα διαχειριστούν το παιχνίδι, παίζει σημαντικό ρόλο. Σε τέτοια παιχνίδια όμως, το πάθος και η ψυχή των παικτών παίζει τον σημαντικότερο. Ο Αρκαδικός τα διαθέτει και τα δύο και σε συνδυασμό με τις εντολές του προπονητή μας, θα δείξουμε την ενέργεια που χρειάζεται και θα πάρουμε τη νίκη".

Θα τα καταφέρει ο Αρκαδικός; "Πιστεύω πως θα σωθεί", απάντησε αρχικά ο αρχηγός του Αρκαδικού, για να εξηγήσει πως " έχουμε καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια, όλα τα παιδιά ξέρουν για τα καλά που βρίσκονται, ακόμα και οι ξένοι που πολλές φορές δεν έχουν την ίδια νοοτροπία με τους Έλληνες, όμως άπαντες ξέρουν καλά πως πρέπει η ομάδα να παραμείνει και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε στο τέλος της σεζόν. Κοιτάμε το παιχνίδι με το Λαύριο, πάμε για τη νίκη, έχουμε ακόμα κάποιες σημαντικές αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε και μετά θα κάνουμε ταμείο".

Το blog του Νίκου Μπάρλου (Λαύριο) στον ΕΣΑΚΕ

"Πράξεις και όχι λόγια

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι ο αγώνας με τον Αρκαδικό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το στόχο που έχουμε θέσει να παραμείνουμε στην Α1. Το ξέραμε και το ξέρουμε πως με νίκη θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή μας, όποτε δεν είμαστε απλά αποφασισμένοι για τη νίκη αλλά για να πεθάνουμε στο γήπεδο! Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε.

Σεβόμαστε πολύ τον Αρκαδικό αλλά θέλουμε τόσο πολύ το ματς που δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη. Είπα και πριν και το επαναλαμβάνω: ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για να φύγουμε νικητές.

Ξέρω ότι και ο κόσμος περιμένει με μεγάλη αγωνία το συγκεκριμένο ματς, οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να έρθει από νωρίς στο γήπεδο και φυσικά να γεμίσει τις εξέδρες και να μας βοηθήσει με τη φωνή και την ψυχή του. Το Λαύριο έχει πετύχει πολλά το διάστημα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Ομάδα και κόσμος μαζί. Όμως για να έχουν πραγματικό αντίκρισμα όλα αυτά που έχουμε πετύχει πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Και θα την πάρουμε. Όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα πρέπει να είναι στο γήπεδο… Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Τώρα δεν θέλει λόγια αλλά πράξεις!"

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ