ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Καββαδάς: "Το πάθος θα ξεχειλίζει"

Καββαδάς: "Το πάθος θα ξεχειλίζει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο σάιτ του Αρκαδικού για το παιχνίδι που έρχεται με την Καβάλα, αλλά και την προσπάθεια για παραμονή στην Α1 και την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας σέντερ.

Η μία στις δύο βολές του στο παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, χάρισε τη νίκη στον Αρκαδικό με 61-60 και έκανε το παιχνίδι με την Καβάλα εξαιρετικά σημαντικό για την παραμονή στην Α1. Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο arcadikosbc.gr για το παιχνίδι που έρχεται, αλλά και την προσπάθεια για παραμονή.

Βασίλη, η νίκη που ήταν το ζητούμενο με τον Κόροιβο ήρθε και πλέον η αναμέτρηση με την Καβάλα σημαίνει πολλά. Πως κυλάει η προετοιμασία;

"Η νίκη με τον Κόροιβο ήταν χρήσιμη και για την ψυχολογία μας. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, δίνουμε τα πάντα στους αγώνες και ενώ, ίσως και κάποιοι να μας είχαν ξεγράψει, βλέπουν πως είμαστε εδώ και προσπαθούμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Καβάλα και η νίκη είναι μονόδρομος. Γι’ αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε όλη αυτή την εβδομάδα".

Η ομάδα θα σωθεί;

"Δεν εξαρτάται 100% από εμάς, αφού ισοβαθμούμε με άλλες δύο ομάδες και τα σενάρια είναι αρκετά. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, κοιτάμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μείνουμε. Θέλουμε τη νίκη στην Καβάλα και αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά, τότε θα τα καταφέρουμε".

Που θα κριθεί η αναμέτρηση με την Καβάλα;

"Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς, αλλά και για την Καβάλα καθώς άμα νικήσουν έχουν κάποιες ελπίδες. Θεωρώ πως το πάθος θα ξεχειλίζει, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να κάνουμε όσα μας πουν οι προπονητές μας και να πάρουμε τη νίκη. Φυσικά περιμένουμε και ένα γεμάτο γήπεδο, το οποίο θα παίξει το ρόλο του. Το ΔΑΚ και ο κόσμος που ακολουθεί και πιστεύει τον Αρκαδικό έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά υπέρ μας".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ