ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Καλλινικίδης: "Δεν πάμε στο ΣΕΦ... για βόλτα"

Καλλινικίδης: "Δεν πάμε στο ΣΕΦ... για βόλτα"
INTIME SPORTS

Ο Αρκαδικός θα δώσει μία από τις πιο δύσκολες φετινές του δοκιμασίες το απόγευμα της Δευτέρας (26/10, 18:30) αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Οι νεοφώτιστοι δεν θα πάνε για να πετάξουν λευκή πετσέτα, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (26/10, 18:30) είναι από τις πλέον δύσκολες αποστολές του Αρκαδικού στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει τους "ερυθρόλευκους" θέλοντας να τεστάρει τις δυνάμει της εν όψει της απαιτητικής συνέχειας, πλην όμως οι Αρκάδες δεν θα πάνε στο ΣΕΦ για να πετάξουν λευκή σημαία, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Διαβάστε το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη

Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη αλλά και επίπονη για εμάς. Το παιχνίδι με τον Άρη δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα θέλαμε με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε μια βαριά ήττα.

Είναι δεδομένο πως τέτοια παιχνίδια μας κάνουν πιο δυνατούς και κυρίως τέτοια παιχνίδια μας δίνουν την δυνατότητα να μάθουμε την κατηγορία. Να βλέπουμε πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Είχα πει μετά την πρεμιέρα με την Κηφισιά πως όσοι ξέρουμε την κατηγορία θα πρέπει να την θυμηθούμε και όσοι δεν την ξέρουμε, θα πρέπει να την μάθουμε.

Τόσο το ματς της πρεμιέρας όσο και αυτό με τον Άρη ήταν αυτό ακριβώς. Δύο πολύ σημαντικά μαθήματα για εμάς. Μπορέσαμε να δούμε και πως μπορείς να χάσεις εύκολα ένα παιχνίδι και πως μπορείς να το χάσεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη αναμέτρησή μας, την Δευτέρα. Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, κάτι που από μόνο του, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ολυμπιακός, αυτή την περίοδο δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του και εμείς, θέλουμε ακόμα περισσότερο να του δυσκολέψουμε τη ζωή.

Δεν πάμε στο ΣΕΦ, για βόλτα και απλά να χαρούμε το παιχνίδι. Πάμε για να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι και δεν αλλάζει ούτε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το τι θα καταφέρουμε, θα το δούμε στο φινάλε.

Επίσης, πριν κλείσω γι' αυτή την εβδομάδα το κείμενό μου, θέλω να σταθώ στον κόσμο της ομάδας. Στο παιχνίδι με τον Άρη το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, ωστόσο ο κόσμος ήρθε, αγκάλιασε την προσπάθειά μας και παράλληλα μας χάρισε στο φινάλε ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα. Τον ευχαριστούμε πολύ και του υποσχόμαστε, όλα τα παιδιά, τα καλύτερα.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ