ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Φιλική νίκη για την Κηφισιά

Φιλική νίκη για την Κηφισιά
Χογκ Νόουτινεν INTIME SPORTS

Η Κηφισιά επικράτησε με 70-61 του Αρκαδικού στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο κλειστό ΔΑΚ Τρίπολης.

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο κλειστό ΔΑΚ Τρίπολης η Κηφισιά επικράτησε με 70-61 του Αρκαδικού.

Οι τεχνικοί των δύο ομάδων Γιάννης Καστρίτης και Ηλίας Παπαθεοδώρου δοκίμασαν πολλά σχήματα και συστήματα για να τεστάρουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους εν όψει της 10ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα.

Ένα φιλικό που διεξήχθη με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος για τη διεξαγωγή του εξ αναβολής παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (14/12) στο ΟΑΚΑ. Για την Κηφισιά δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Χατζηνικόλας καθώς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 33-28, 52-51, 61-70

Αρκαδικός(Καστρίτης): Άιρλαντ,Καραμαλέγκος,Λαμπρόπουλος, Καββαδάς, Βαν Όστρουμ, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου,Στεφανίδης, Μπράουν, Νοούτινεν, Καλλινικίδης,Τζουγκαράκης.

Κηφισιά(Παπαθεοδώρου):Lowery, Γκίκας, Πόποβιτς, Σταμάτης, Κασελάκης, Χρυσικόπουλος,Στίγκερς, Χογκ, Σμιθ, Σπυριδωνίδης, Γλυνιαδάκης.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ