ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ζητούμενο η διάρκεια για τον Απόλλωνα

Ζητούμενο η διάρκεια για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Πατρών θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 το Ρέθυμνο και οι Θανάσης Παπαχατζής, Νίκος Αργυρόπουλος σχολίασαν την κλήρωση του πρωταθλήματος για τους "μελανόλευκους".

Η κλήρωση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 στέλνει τον Απόλλωνα στο "Μελίνα Μερκούρη" για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στο Ρέθυμνο και οι Θανάσης Παπαχατζής, Νίκος Αργυρόπουλος σχολίασαν το καλεντάρι των "μελανόλευκων".

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας τόνισε πως "σημασία έχει περισσότερο να ξέρουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε στην πρεμιέρα έτσι ώστε να μπορέσουμε σιγά σιγά να συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τον αντίπαλο μας για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Είναι δεδομένο ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες εντός και εκτός και στόχος μας είναι σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε μέχρι τέλους τη νίκη. Άλλωστε το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια και όσο προχωρά η σεζόν να παρουσιαζόμαστε και πιο αξιόμαχοι".

Ο αρχηγός των Αχαιών από την πλευρά του παρατήρησε πως " θεωρώ βατή και καλή την κλήρωση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά από τις 17 Αυγούστου και είμαι αισιόδοξος ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Άλλωστε αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι και να φτάσουμε στο φινάλε στους στόχους που έχουμε θέσει για τη φετινή σεζόν".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ