ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Συνεχίζει με Μέξα ο Απόλλων

Συνεχίζει με Μέξα ο Απόλλων
Μέξας INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας είναι ο αντικαταστάτης του Θανάση Παπαχατζή στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας. Αύριο (26/10) θα προπονήσει για πρώτη φορά τους Αχαιούς ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα.

To 58-74 του Απόλλωνα Πατρών από τον Κολοσσό Ρόδου στην Περιβόλα ήταν η τέταρτη σερί ήττα για τους Αχαιούς και η 13η στους τελευταίους 14 αγώνες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Κύπελλο Ελλάδας, από τον περασμένο Φεβρουάριο!

Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Θανάση Παπαχατζή , δίνοντας το χρίσμα στον Κώστα Μέξα! Ο 39χρονος προπονητής είχε φροντίσει να βάλει τη δική του "πινελιά" στην περσινή πορεία του ΚΑΟΔ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όταν η διοίκηση της δραμινής ΚΑΕ αποφάσισε να του δώσει τα "κλειδιά", διαδεχόμενος τον Νέναντ Μάρκοβιτς, και αυτός τους δικαίωσε.

Ο ΚΑΟΔ έχασε τη συμμετοχή στα playoffs την τελευταία αγωνιστική μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ ωστόσο οι εξελίξεις ήταν αρνητικές, με τη διάλυση της ομάδας που έδωσε τη θέση της στο Λαύριο.

Σήμερα (25/10) οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Παπαχατζή ενώ ο Μέξας θα προπονήσει αύριο για πρώτη φορά τους παίκτες του Απόλλωνα και θα ντεμπουτάρει ως χεντ κόουτς στη σαββατιάτικη (31/10, 17:00) αναμέτρηση με την Καβάλα, στο κλειστό της Καλαμίτσας.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ