ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στον Απόλλωνα Πατρών ο Διαμαντάκος

Στον Απόλλωνα Πατρών ο Διαμαντάκος
INTIME SPORTS

ΟΑπόλλωνας Πατρών έχει έρθει σε συμφωνία με τονΓιώργο Διαμαντάκο που αφήνει τηνΚηφισιά και μετακομίζει στην πρωτεύουσα της Αχαϊας προσφέροντας μία ακόμη λύση στα χέρια του Κώστα Μέξα για την συνέχεια της χρονιάς.

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Διαμαντάκο έχει έρθει ο Απόλλωνας Πατρών προσφέροντας μία ακόμη λύση στα χέρια του Κώστα Μέξα για την συνέχεια της χρονιάς και τις μάχες μέσα στις δύο ρακέτες, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr από το μεσημέρι της Δευτέρας .

Με την εξέλιξη αυτή γίνεται ο δεύτερος ψηλός που χάνει η ομάδα της Κηφισιάς και ο Ηλίας Παπαθεοδώρουμετά τονΔημήτρη Μαυροειδήπου την περασμένη Δευτέρα (09/11) είχε μετακομίσει στηνΑΕΚ. Ο 20χρονος Σπαρτιάτης πρώην σέντερ τουΠαναθηναϊκού και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες αποφάσισε να αλλάξει ομάδα λόγω της μηδαμινής συμμετοχής με την ομάδα των Βορείων προαστίων. Είναι χαρακτηριστικό είχε αγωνιστεί στις μέχρι στιγμής 6 αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μόνο στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και σε αυτό σε 4΄ όπου σημείωσε 2 πόντους.

Πλέον ο Διαμαντάκος καλείται να βοηθήσει το συγκρότημα του Μέξαστην προσπάθεια που κάνει ο Απόλλων Πατρών για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας την παραμονή του. Ο 20χρονος διεθνής σέντερ θα βρίσκεται στην Πάτρα το απόγευμα της Τρίτης (17/11) και αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση και να συμμετάσχει στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τονΚόροιβο Αμαλιάδας. Κι όσο για το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει το Σάββατο (21/11) στο εντός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Αρκαδικό.

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αρκαδικό δεν αποκλείεται να αποτελέσει και το τελευταίο για τον Ντέγιαν Τσουπ με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών. Ο Βόσνιος φόργουορντ το πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσει στη συνέχεια παρελθόν λύνοντας το συμβόλαιό του και απομένει να φανεί αν θα γίνει άμεσα κίνηση για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ των "μελανόλευκων".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ