ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στην Πάτρα ο Τζον Στόκτον για να δει τον γιο του

Στην Πάτρα ο Τζον Στόκτον για να δει τον γιο του

Ένας εκ των κορυφαίων γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Τζον Στόκτον, ήρθε στην Πάτρα, για να δει από κοντά τον γιο του, Μάικλ, στην αναμέτρηση Απόλλων Πατρών - Λαύριο, την Μεγάλη Πέμπτη.

Από τον περασμένο Γενάρη, στο ρόστερ του Απόλλωνα βρίσκεται ο Μάικλ Στόκτον, ο γιος του σπουδαίου και εκ των κορυφαίων γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ, Τζον Στόκτον. Αγωνίστηκε επί σειρά ετών στους Γιούτα Τζαζ, δημιουργώντας ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Καρλ Μαλόουν και υπήρξε μέλος της θρυλικής Dream Team, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.

Ο Τζον Στόκτον έφτασε στην Πάτρα, για να παρακολουθήσει από κοντά τον γιο του, Μάικλ, να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος την Μεγάλη Πέμπτη (13/4) θα αντιμετωπίσει το Λαύριο, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Τζον Στόκτον, μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και βρέθηκε και στο "Δ. Τόφαλος", για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Προμηθέας - Ολυμπιακός. Η παρακάτω φωτογραφία, με τον θρύλο του ΝΒΑ στην Πάτρα, ανήκει στον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ (του παίκτη Απόλλωνα Πατρών), ο οποίος και τον συνάντησε.

Στην Πάτρα ο Τζον Στόκτον για να δει τον γιο του
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ