ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στην Πάτρα ο Σάντλερ, το βράδυ ο Ντίλαρντ

Στην Πάτρα ο Σάντλερ, το βράδυ ο Ντίλαρντ
Μέξας INTIME SPORTS

Στην Πάτρα βρίσκεται ο ο Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ, που θα κάνει σήμερα (25/11) την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Απόλλωνα, ενώ το βράδυ αναμένεται και ο Κέβιν Ντίλαρντ. Αμφότεροι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Σαββατιάτικο (28/11, 17:00) παιχνίδι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Ημέρα αφίξεων η σημερινή στην Πάτρα για τον τεχνικό του Απόλλωνα τον Κώστα Μέξα. Στην πρωτεύουσα Αχαΐας έφθασε ο Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ και το βράδυ ο Κέβιν Ντίλαρντ με φόντο το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Ο Γκόλντεν - Σάντλερ θα αντικαταστήσει στο ρόστερ των "μελανόλευκων" τον Πέρι Πέτι και θα αποτελέσει τον βασικό τους σούτινγκ γκαρντ και ο Ντίλαρντ θα διαδεχθεί τον Ντάρεν Ντάνκαν και θα αποτελέσει τον βασικό τους πλέι μέικερ.

Ο Μέξας πλέον καλείται από σήμερα Τετάρτη (25/11) με τον Γκλόντεν - Σάντλερ και από αύριο έχοντας υπό τις οδηγίες του και τον Ντίλαρντ, μετά τα ευχάριστα νέα που ήρθαν το απόγευμα της Τρίτης από την Γαλλία με τη λύση του συμβολαίου του με τη Σολέμ ώστε να τους περάσει τη λογική του εν όψει του ντεμπούτο του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κάτι που επιθυμεί να το πετύχει δεδομένου ότι ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι αν και εκτός έδρας όπως είναι αυτό στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά με το διπλό να αποτελεί το καλύτερο φάρμακο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αρκαδικό.

Κι αν οι Γκόλντεν - Σάντλερ και Ντίλαρντ θα βρίσκονται από σήμερα στην Πάτρα ο Μέξας δεν πρόκειται να προχωρήσει και σε τρίτη κίνηση. Και πιο συγκεκριμένα τη φορά αυτή για την ενίσχυση της ρακέτας του παρά το ότι ο Ντέγιαν Τσουπ μετά το πέρας του μηνιαίου συμβολαίου του και της εβδομαδιαίας ανανεώσής του που ακολούθησε αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του Απόλλωνα. Ο Κερκυραίος τεχνικός των "μελανόλευκων" να γίνει μία ακόμη κίνηση αλλά δεν πρόκειται να βιαστεί.

Πλέον απομένει να φανεί αν ο Μέξας θα καλύψει το κενό του Τσουπ με κάποιον άλλον κοινοτικό εκτός και αν ενεργοποιήσει το εναλλακτικό του πλάνο. Την αντικατάσταση του Αμερικανού σέντερ Τόνι Γουντς. Παράλληλα στην Πάτρα συνεχίζουν να επιμένουν και να αναμένουν στο αν ο Γιώργος Διαμαντάκος θα γίνει εκ νέου μέλος της ομάδας όπως είχε συμβεί για ένα διήμερο της προηγούμενης εβδομάδας. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει τελικά ο 20χρονος σέντερ να πάει σε ομάδα του εξωτερικού και να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Αχαϊας

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ