ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ρήξη χιαστού ο Νιφόρας στον Απόλλωνα

Ρήξη χιαστού ο Νιφόρας στον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν για τον Θανάση Παπαχατζή με νέο θύμα της ατυχίας της ομάδας του Απόλλωνα Πατρών τον Βασίλη Νιφόρα που υπάρχουνε φόβοι πως υπέστη ρήξη χιαστών.

Η απουσία του Βασίλη Νιφορά στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τον Απόλλωνα Πατρών κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας είχε να κάνει με το ότι υπάρχουνε φόβοι για ρήξη χιαστών. Τα πάντα πρόκειται πλέον να ξεκαθαρίσουν την Κυριακή (18/10) στη νέα εξέταση που πρόκειται να υποβληθεί ο 24χρονος φόργουορντ της ομάδας της Πάτρας όπου θα φανεί ξεκάθαρα το μέγεθος του τραυματισμού του.

"Ο Βασίλης Νιφόρας είχε μια μεγάλη ατυχία στην τελευταία προπόνηση και έλειψε και αυτός από το παιχνίδι με τον Κόροιβο", δήλωσε ο Παπαχατζής στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα ο Νιφόρας τραυματίστηκε στην τελευταία φάση της προπόνησης της Πέμπτης του Απόλλωνα και πλέον κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς στην περίπτωση που φανεί και από την μαγνητική ότι υπέστη ρήξη χιαστού θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του.

Αυτό θα πρέπει να γίνει από την ελληνική αγορά με βασικούς υποψήφιους του Ευθύμη Τσακαλέρη, που έχει συμβόλαιο με την Μπασκίμι από το Κόσοβο και βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ρεθύμνου για να καλύψει το διαφαινόμενο κενό του Καμπερίδη, και τον Νίκο Καλλέ.

Εκτός του Νιφόρα στο σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα Πατρών κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας ο Παπαχατζής δεν είχε στην διάθεσή του και τον Τόνι Γουντς. Ο Αμερικανός σέντερ είχε υποστεί διάστρεμμα το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου.

Η απουσία ιδιαίτερα του Γουντς ήταν αισθητή και στα δύο πρώτα παιχνίδια του Απόλλωνα Πατρών στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ στον τομέα των ριμπάουντ. Τόσο στο Ρέθυμνο στην πρεμιέρα όπου έπαιξε 7' μέχρι που τραυματίστηκε όσο και σήμερα που απουσίασε και απομένει να φανεί αν θα επιστρέψει το επόμενο Σάββατο που η ομάδα της Αχαΐας θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Ρόδου που μετά τις δύο πρώτες ήττες έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ