ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Αθανασούλας

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Αθανασούλας
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αθανασούλας έγινε ο δεύτερος παίκτης του Απόλλωνα Πατρών (μετά τον Βασίλη Νιφόρα) που θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού. Χειρουργείται άμεσα ο 28χρονος γκαρντ.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του Απόλλωνα Πατρών επί της Κηφισιάς, για την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Αθανασούλας τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αγωνιστεί περισσότερο από 3'13'' στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

Το χειρότερο για τον 28χρονο γκαρντ είναι πως σήμερα (30/11) επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχε εκφράσει εξ αρχής το ιατρικό τιμ των "μελανόλευκων", αφού οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Έτσι, θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, την ώρα που θα χειρουργηθεί άμεσα, για να ξεκινήσει εν συνεχεία το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πρόκειται για τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό που "πληγώνει" φέτος τον Απόλλωνα Πατρών, αφού προηγήθηκε ο Βασίλης Νιφόρας . Πλέον, ο Κώστας Μέξας καλείται να αναπροσαρμόσει άμεσα τα πλάνα του αφού πρόκειται για παίκτη που έδινε πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια. Με τα κουκιά να είναι μετρημένα και τους γηγενείς παίκτες να μην... υπάρχουν, οι "μελανόλευκοι" έχουν μπροστά τους ένα Γολγοθά για το υπόλοιπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ