ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Ρώσο σέντερ ο Απόλλωνας Πάτρας

Πήρε Ρώσο σέντερ ο Απόλλωνας Πάτρας

Μία ημέρα μετά την απόκτηση του Χριστόφορου Στεφανίδη, ο Απόλλωνας Πάτρας πρόσθεσε στο ρόστερ του και τον Ρώσο Αντόν Καζαρνόβσκι (VIDEO).

Οι προσθαφαιρέσεις συνεχίζονται στην Πάτρα μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Απόλλωνας προχώρησε σε άλλη μία αλλαγή εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκτώντας τον Αντόν Καζαρνόβσκι. Ο Ρώσος σέντερ (33χρ., 2,06μ.) θα αντικαταστήσει στο ρόστερ των "αχαιών" τον Ρασάντ Μπελ.

Ο Καζαρνόβσκι ξεκίνησε τη χρονιά στην σερβική Ούζιτσε, στην οποία είχε 2,7 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 10,3 λεπτά κατά μέσο όρο. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΠΓΔΜ με τη φανέλα της Μπλοκοτέχνα, όπου είχε 11,1 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 23,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο έμπειρος σέντερ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Α2 το ερχόμενο Σάββατο (10/11) και συγκεκριμένα στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ιπποκράτη Κω, όπως και το άλλο νέο πρόσωπο στην Πάτρα, ο Χριστόφορος Στεφανίδης. Ο 38χρονος πόιντ γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τους "μελανόλευκους" το Σάββατο (3/11).

Τα highlights του Καζαρνόβσκι από την περσινή σεζόν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ