ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

"Πατρινός" ο Κουζέλογλου

"Πατρινός" ο Κουζέλογλου

Την πρόσληψη του Κώστα Μέξα ακολούθησε η μεταγραφή του Γιάννη Κουζέλογλου, που πρόσφατα αποχώρησε από την Παρτίζαν.

Ο Κώστας Μέξας έχει "σηκώσει μανίκια" στην Πάτρα, με σκοπό να αλλάξει άρδην την εικόνα του Απόλλωνα στα παιχνίδια που ακολουθούν. Με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (0-3) και το ντέρμπι με την Καβάλα (31/10, 17:00) να ακολουθεί, οι "μελανόλευκοι" χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν ένα ακόμη "όπλο", αφού ο αχαϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κουζέλογλου. Ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Παρτίζαν τη Δευτέρα (26/10) , για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Κώστα Μέξα τρεις ημέρες μετά.

Οι "μελανόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτησή του, επισημαίνοντας πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βασίλη Νιφόρα, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών:

" Ο Απόλλων Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Κουζέλογλου.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.07μ, είναι 20 ετών, αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και θα καλύψει το αγωνιστικό κενό του Βασίλη Νιφόρα, που έχασε τη χρονιά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μακεδονικό και συνέχισε στον Μαντουλίδη, ενώ το περσινό καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας που φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων που κατέκτησε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης.

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1+1 χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη Κουζέλογλου στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ