ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Οι βραβεύσεις του Απόλλωνα

Οι βραβεύσεις του Απόλλωνα

Η ΚΑΕ Απόλλων θα βραβεύσει τους Δημήτρη Βεργίνη, Γιώργο Σκροπολίθα για τη συμμετοχή τους στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την προσεχή Δευτέρα (9/11, 18:30) ο Απόλλων υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και η "μελανόλευκη" ΚΑΕ θα τιμήσει τους Δημήτρη Βεργίνη, Γιώργο Σκροπολίθα για τη συμμετοχή τους στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα ο Απόλλων θα βραβεύσει τον διαιτητή Κωνσταντίνο Μπούσια, ο οποίος εκπροσώπησε την πατρινή διαιτησία στη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Απόλλων

"Η οικογένεια του Απόλλωνα στο ημίχρονο της αναμέτρησης Απόλλων CARNA – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (09/11, 18.30), θα τιμήσει τον αθλητή Δημήτρη Βεργίνη και τον προπονητή Γιώργο Σκροπολίθα για τη συμβολή τους στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ τον περασμένο Οκτώβριο.

Παράλληλα θα τιμηθεί και ο διαιτητής Κωνσταντίνος Μπούσιας που εκπροσώπησε επάξια την πατρινή διαιτησία στη διοργάνωση".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ