ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών στο πλευρό του πιο φανατικού υποστηρικτή τους

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών στο πλευρό του πιο φανατικού υποστηρικτή τους

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών βρέθηκαν στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες ο Παναγιώτης Μητρόπουλος, ο πιο πιστός φίλαθλος των "μελανόλευκων".

Η σχέση των παικτών του Απόλλωνα Πατρών με τους φίλους της ομάδας είναι πολύ έντονη και ισχυρή. Σε σημείο που οι μεν στηρίζουν τους δε, κι αντίστροφα. Τελευταία απόδειξη η αξιέπαινη πρωτοβουλία των παικτών των "μελανόλευκων" να επισκεφτούν τον Παναγιώτη Μητρόπουλο, τον πιο φανατικό φίλαθλο της ομάδας, ο ο οποίος είναι υποχρεωμένος να απέχει από το κλειστό της Περιβόλας τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος; Υπέστη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία τον περασμένο Ιούνιο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι Νίκος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Βεργίνης, Γιάννης Αθανασούλας και Γιάννης Κουζέλογλου τον επισκέφτηκαν, δίνοντάς του μεγάλη χαρά. Η... πεντάδα είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να αναλύσει τα τι και πως του Απόλλωνα Πατρών, με τους παίκτες της ομάδας να δίνουν στον Παναγιώτη Μητρόπουλο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Ο φίλαθλος του Απόλλωνα Πατρών δήλωσε από τη μεριά του πως " η παρουσία σας ήταν το καλύτερο δώρο για μένα. Μου δώσατε δύναμη για να επιστρέψω γρήγορα στην οικογένεια μου και κοντά σας".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ