ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Η εβδομάδα των αλλαγών στην Πάτρα

Η εβδομάδα των αλλαγών στην Πάτρα

Ο Κώστας Μέξας αλλάζει άρδην την εικόνα του ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών αφού ο Ντάρεν Ντάνκαν αναμένεται να γίνει ο τρίτος ξένος που αποχωρεί από τους "μελανόλευκους" αυτή την εβδομάδα. Πρώτη επιλογή ο Κέβιν Ντίλαρντ.

Ριζικές αλλαγές φέρνει στην Πάτρα η τρίτη σερί ήττα του Απόλλωνα, που τον διατήρησε στην τελευταία θέση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Κώστας Μέξας, αφού προέβη στην απαραίτητη αξιολόγηση του ρόστερ, έκανε τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του συλλόγου, ενημερώνοντας πως θέλει να προβεί σε τρεις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ντέγιαν Τσουπ με τον Πέτι Πέρι αποτελούν ήδη παρελθόν, με τον Ντάρεν Ντάνκαν να είναι ο επόμενος που θα πει "αντίο". Ο ύψους 1μ82 κόμπο γκαρντ έχει 6.1 πόντους και 4.4 ασίστ κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αριθμοί που δεν ικανοποιούν τον Κώστα Μέξα. Εξ ου κι η πρόθεσή του να τον αντικαταστήσει, φέρνοντας στην αχαϊκή πρωτεύουσα τον Κέβιν Ντίλαρντ.

Ο 26χρονος γκαρντ είναι του ίδιου... διαμετρήματος (1μ83), με τη μοναδική εξαίρεση πως έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον υψηλό ανταγωνισμό, αφού έχει αγωνιστεί σε Ιταλία (Καζάλε), Λετονία (Ρίγα), Γαλλία (Ορτέζ και Σολέ) και Γερμανία (Λούντβιγκσμπουργκ). Η Σολέ αποτέλεσε μάλιστα τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, αλλά μόλις για δύο αναμετρήσεις, στις οποίες είχε 9 πόντους και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Οι Πατρινοί βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη, πλην όμως δεν γνωρίζουν αν θα τον έχουν στη διάθεσή τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά (28/11, 17:00).

Φτάνει στην Πάτρα ο Σάντλερ

Όσον αφορά τον Ντεβόν Γκόλντεν - Σάντλερ, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να βρίσκεται στην Πάτρα αύριο (25/11) κι εν συνεχεία να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "μελανόλευκων" για το παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Αυτός που πάντως αφήνει μεγάλο κενό (ποσοτικά) με τη φυγή του είναι ο Ντέγιαν Τσουπ. Κι αυτό γιατί ο Κώστας Μέξας είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει στην κοινοτική αγορά για τη διάδοχη κατάσταση, από τη στιγμή που είναι κλειστές (ή θα κλείσουν οσονούπω) οι θέσεις των τεσσάρων Αμερικανών που έχει δικαίωμα να διαθέτει κάθε ομάδα.

Έτσι, ο Απόλλων Πατρών δεν αποκλείεται να παραταχθεί με πέντε ξένους στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού τούτη την ώρα μοιάζει δύσκολο να κλείσει και η εκκρεμότητα με τον κοινοτικό πάουερ φόργουορντ μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ