ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Φέρνει Τσουπ ο Απόλλων Πατρών

Φέρνει Τσουπ ο Απόλλων Πατρών
INTIME SPORTS

Η άρνηση της Ραμποτνίσκι να προχωρήσει στην αποδέσμευση του Μπόγιαν Τραϊκόφσκι οδήγησαν τον Θανάση Παπαχατζή στην επιλογή του Ντέγιαν Τσουπ για την ενίσχυση της ρακέτας του Απόλλωνα Πατρών.

Με αντίπαλο τον χρόνο και την ανάγκη της απόκτησης ενός ακόμη ψηλού ο Απόλλων Πατρών προχώρησε στην απόκτηση του Ντέγιαν Τσουπ για την ενίσχυση της ρακέτας του.

Πρόκειται για τον 32χρονο Σερβοβόσνιο πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.02μ. και πρώην του ΑΠΟΕΛ που σήμερα κιόλας αναμένεται να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Συγκεκριμένα ο Τσουπ την περσινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Κύπρου είχε 8.9 πόντους και 4.4 ριμπάουντ σε 27 παιχνίδια, ενώ στην Κύπρο αγωνίζεται από το 2011 όταν και πήρε μεταγραφή στην ΕΘΑ.

Η απόφαση του Παπαχατζή να κινηθεί για την απόκτηση του Τσουπ είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν προχώρησε η απόκτηση του Μπόγιαν Τραϊκόιφσκι μετά την άρνηση της Ραμποτνίσκι για να τον αποδεσμεύσει .

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών χρειαζόταν οπωσδήποτε έναν ακόμη παίκτη ρακέτας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο στο κλειστό της πόλης και τελικά τον βρήκε. Ειδικά από την στιγμή που και η συμμετοχή του Αμερικανού Τόνι Γουντς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Τραυματισμό που κουβαλάει από το Σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο Ρέθυμνο.

Αντίθετα στα θετικά για τον Παπαχατζή για το μεθαυριανό παιχνίδι του Σαββάτου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κόροιβο στο κλειστό της Πάτρας είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Βεργίνη που επέστρεψε από χθες. Ο έμπειρος πλέι μέικερ απουσίασε λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ενόπλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στη Ν. Κορέα. Εκεί που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πάρει την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ακόμη στην διάθεση του Παπαχατζή είναι και ο Πέρι Πέτι. Ο Αμερικανός γκαρντ από προχθές ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία δηλώνοντας έτοιμος να αγωνιστεί στο μεθαυριανό παιχνίδι.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ