ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Επισημοποιήθηκε το "διαζύγιο" του Απόλλωνα Πατρών με Παπαχατζή

Επισημοποιήθηκε το "διαζύγιο" του Απόλλωνα Πατρών με Παπαχατζή
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Πατρών ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Παπαχατζή, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει τους "μελανόλευκους" σε νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ακολουθεί η ανακοίνωση της πρόσληψης του Κώστα Μέξα.

Η αλλαγή σκυτάλης βρίσκεται προ των πυλών πλέον στον Απόλλωνα Πατρών, με τους "μελανόλευκους" να ανακοινώνουν το πρωί της Δευτέρας (25/10) πως έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Θανάση Παπαχατζή. Ο 46χρονος προπονητής δεν πέτυχε κάποια νίκη όσο βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της ομάδας, με τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα ( από τον Κολοσσό ) να είναι το κύκνειο άσμα της παρουσίας του στην αχαϊκή πρωτεύουσα .

Αυτός που αναμένεται να πάρει σειρά και να τον αντικαταστήσει είναι ο Κώστας Μέξας, ο οποίος μάλιστα τη Δευτέρα (26/10) πρόκειται να προπονήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Θανάση Παπαχατζή. Τον ευχαριστεί, δε, για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και προσφορά του στην ομάδα.

Δυστυχώς το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το βάρος της ευθύνης απέναντι στον κόσμο της Πάτρας μας επιβάλλει την διακοπή της συνεργασίας με έναν προπονητή που πραγματικά δούλεψε πολύ, αλλά τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν και δεν αντάμειψαν όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο Απόλλων CARNA εύχεται στον Θανάση Παπαχατζή κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ