ΚΗΦΙΣΙΑ

Χωρίς Φρέιζιερ στο Κύπελλο

Χωρίς Φρέιζιερ στο Κύπελλο
INTIME SPORTS

Η Κηφισιά προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών (30/9, 17:00) με φόντο την είσοδο στους "8", με τον Τσαντ Φρέιζιερ να τίθεται εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Τι είπε ο Λεωνίδας Κασελάκης για τα "πρέπει" της αναμέτρησης.

Ένα βήμα έμεινε για την Κηφισιά πριν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (30/9, 17:00) τον Προμηθέα Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με τον νεαρό τεχνικό να έχει μια απουσία στο πρόγραμμα -λόγω τραυματισμού.

Αυτή του Τσαντ Φρέιζιερ, αφού ο Αμερικανός πλεϊμέικερ θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις θεραπείες έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της Basket League, σε δέκα ημέρες.

Για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο 25χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε αρχικά στον χθεσινό (28/9) αγώνα με τον Κόροιβο, λέγοντας πως " κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Θα παίξουμε με τον Κόροιβο νωρίς στο πρωτάθλημα, οπότε βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μας. Μπορούμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον Προμηθέα Πατρών", για να εξηγήσει:

" Είναι ομάδα επιπέδου Α1, γιατί απαρτίζεται από παίκτες που έχουν παίξει χρόνια στην κατηγορία. Δεν θα πρέπει να έχουμε νεκρά διαστήματα, γιατί ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ επιθετικοί. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε αυτά που έχουμε δουλέψει. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ