ΚΗΦΙΣΙΑ

Σμιθ: "Μου αρέσει να «φτιάχνω» τους συμπαίκτες μου"

Σμιθ: "Μου αρέσει να «φτιάχνω» τους συμπαίκτες μου"

Σε μια επιτυχημένη σεζόν με την Κηφισιά χωρίς τραυματισμούς στοχεύει ο νέος φόργουορντ της ομάδας των βορείων προαστίων, Ράσκοου Σμιθ.

Ο Ράσκοου Σμιθ ξεκίνησε τη σεζόν στο Ισραήλ και πλέον θα ενισχύσει την Κηφισιά. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε στις εξέδρες του Ζηρίνειου για τον αγώνα με τον Κόροιβο και κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς.

Οι δηλώσεις του Ράσκοου Σμιθ στο kifissiabc.gr

Για την Κηφισιά: "Είναι ένας αξιόλογος σύλλογος και με ευχαριστεί πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και εύχομαι να μπορέσω να συνεισφέρω κι εγώ στις επιτυχίες της. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου κι εκείνοι εμένα ώστε να βελτιωθούμε συνολικά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς".

Δυνατό στοιχείο στο παρκέ: "Μου αρέσει να «φτιάχνω» τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο με πάσες. Είμαι ομαδικός παίκτης γενικά. Επίσης, μου αρέσει το ένας εναντίον ενός όπως και τα καρφώματα φυσικά".

Για τον κόσμο της Κηφισιάς: "Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του γηπέδου στο ματς με τον Κόροιβο που παρακολούθησα. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι φοβεροί. Θέλω να έρχονται σε κάθε ματς και να μας στηρίζουν γιατί οι ομάδες έχουν ανάγκη από τη στήριξη του κόσμου. Θα ήθελα να βλέπω το γήπεδο γεμάτο σε κάθε ματς".

Για τον εαυτό του: "Βλέπω ταινίες, διαβάζω βιβλία και ακούω μουσική. Ααα..παίζω και λίγο playstation (γελάει). Μου αρέσουν πολύ τα ψητά, ψητό κοτόπουλο κτλπ. Επίσης, παρακολουθώ NBA και είμαι φαν του Marcus Morris".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ