ΚΗΦΙΣΙΑ

Πόποβιτς: "Δεν είχαμε τύχη στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ"

Πόποβιτς: "Δεν είχαμε τύχη στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Πέταρ Πόποβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κηφισιά για την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών (27/2, 17:00).

Δύο ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών (27/2, 17:00), ο Πέταρ Πόποβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κηφισιά τόσο για την ήττα από την ΑΕΚ, όσο και για τον αγώνα που ακολουθεί.

" Στο ματς με την ΑΕΚ είχαμε από την αρχή της αναμέτρησης κίνητρο και το αποδείξαμε στο πρώτο μισό. Μπορεί να μην ανταποκριθήκαμε καλά στο 3ο δεκάλεπτο αλλά επιστρέψαμε, μειώσαμε τη διαφορά και μπήκαμε ξανά στο ματς. Δεν είχαμε την τύχη στο τέλος να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση αλλά θεωρώ ότι δείξαμε μια καλή εικόνα", δήλωσε αρχικά και κατέληξε σχολιάζοντας όσα έπονται με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών:

" Το επόμενο ματς με την Πάτρα είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια σκληρή ομάδα , ειδικά στην έδρα της, αλλά θα παλέψουμε. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα ώστε να "καταστρέψουμε" τη δημιουργικότητά τους. Είμαστε 100% έτοιμοι να πάμε να παίξουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το ότι είμαστε στην 5η θέση σταθερά μόνοι μας είναι πολύ σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα μας αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα μπορούμε. Το να διατηρήσουμε την 5η θέση στη βαθμολογία είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ