ΚΗΦΙΣΙΑ

Λόουερι αντί του Φρέιζιερ, στην Κηφισιά

Λόουερι αντί του Φρέιζιερ, στην Κηφισιά
INTIME SPORTS

Η Κηφισιά αποχαιρέτησε τον Τσαντ Φρέιζιερ κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ρομπ Λόουερι. Μέχρι την Τετάρτη (25/11) αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας ο 27χρονος γκαρντ, για να παίξει κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών (28/11, 17:00).

Αλλαγές επί αλλαγών για την Κηφισιά, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με μία αλλαγή στην εντός έδρας αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών (28/11, 17:00). Οι "κόκκινοι" αποχαιρέτησαν τον Τσαντ Φρέζιερ, κι ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ρομπ Λόουερι.

Ο πρώην παίκτης του Κοροίβου αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου στη Ρίγα, πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις. Φέτος όμως δεν έχει καταφέρει να βρει συμβόλαιο σε κάποια ομάδα, με την Κηφισιά να εκμεταλλεύεται τις συνθήκες και να τον έχει κατατάξει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η μεταγραφή να ολοκληρωθεί άμεσα, ήτοι εντός των επόμενων 48 ωρών, με τον 27χρονο γκαρντ να "πετάει" για τη χώρα μας, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στόχος των "κόκκινων" είναι άλλωστε να τον έχουν στη σύνθεσή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών (28/11, 17:00), εκεί όπου θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες.

Από την πλευρά του, ο Τσαντ Φρέιζιερ δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του στο διάστημα που βρέθηκε στο Ζηρίνειο, κι αναπόφευκτα είδε την πόρτα της εξόδου. Όχι ότι δεν είναι ποιοτικός παίκτης, απλά οι μυϊκοί τραυματισμοί που είχε φάνηκε να τον επηρεάζουν. Είναι χαρακτηριστικό πως αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, μετρώντας συνολικά 25'45'' παρουσίας στο παρκέ, σκοράροντας όλους κι όλους 2 πόντους (1/4 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 0/4 βολές).

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ