ΚΗΦΙΣΙΑ

Γλυνιαδάκης: "Χαίρομαι που είμαι μέλος της Κηφισιάς"

Γλυνιαδάκης: "Χαίρομαι που είμαι μέλος της Κηφισιάς"

Την αναγκαιότητα να μπει συγκεντρωμένη και με ενέργεια στο παρκέ η Κηφισιά στον αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (21/11, 17:00) επεσήμανε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αποφάσισε να επαναπατριστεί για λογαριασμό της Κηφισιάς, βοηθώντας την ομάδα των βορείων προαστίων να... αποδράσει με το "διπλό" από την Καβάλα.

Εν συνεχεία ο Χανιώτης σέντερ μίλησε στο kifissiabc.gr:

Για τη νίκη στην Καβάλα : "Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας . Η Καβάλα ήθελε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους και έβγαλε πολύ ενέργεια στο παρκέ όμως στο τέλος κάποια αμυντικά ριμπάουντ και καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι μας έδωσαν τη νίκη.Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες που διψάνε για διάκριση και τα δίνουν όλα στο παρκέ. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ γιατί δουλεύει σωστά και με την εμπειρία μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και βελτιώνεται συνεχώς με τις αλλαγές που κάνει. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια από την πλευρά μας".

Στόχος για φέτος: "Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται".

To know him better

Γιατί επέλεξες του νούμερο 55: "Ήταν η φανέλα που είχα διαλέξει στο draft για το NBA".

Στον ελεύθερο χρόνο σου: "Μου αρέσει να πηγαίνω για καφέ με φίλους,για ψαροντούφεκο, να διαβάζω βιβλία και να ακούω μουσική".

Αγαπημένο φαγητό, ταινία, ομάδα NBA: "Τα γεμιστά, Once Upon a time in America, San Antonio Spurs".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ