ΚΗΦΙΣΙΑ

Έχασε την ένσταση η Κηφισιά για το παιχνίδι με τον Κόροιβο

Έχασε την ένσταση η Κηφισιά για το παιχνίδι με τον Κόροιβο
INTIME SPORTS

Κι η δεύτερη ένσταση της Κηφισιάς κατέληξε στο κενό, αφού ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως δεν θα αλλάξει κάτι. Απορρίφθηκε η ένσταση των "κόκκινων" για το λάθος της γραμματείας στο καλάθι του Νίκου Γκίκα.

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, η Κηφισιά ηττήθηκε κάνοντας όμως ένσταση για το αποτέλεσμα. Απέναντι στο Λαύριο ο Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε εν μέρει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, δίχως να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα. Κόντρα στον Κόροιβο όμως δεν συνέβη ούτε αυτό. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, η ένσταση της Κηφισιάς απορρίφθηκε κι έτσι δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο.

Θυμίζουμε πως η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή το λάθος της γραμματείας να χρεώσει αρχικά το καλάθι του Νίκου Γκίκα (στα 9'') για τρεις, ενώ ο Ηλίας Κορομηλάς υπέδειξε πως ήταν δίποντο. Ως αποτέλεσμα αυτού του λάθους, οι "κόκκινοι" δεν έκαναν φάουλ στην επόμενη φάση, με τη νίκη να καταλήγει στην πλευρά της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου.

Έχασε την ένσταση η Κηφισιά για το παιχνίδι με τον Κόροιβο

Η υπόδειξη του Ηλία Κορομηλά μετά το σουτ του Νίκου Γκίκα

Η σχετική ανακοίνωση:

" Απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η ένσταση που υπέβαλε η Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων "Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ", της 7-11-2015".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ