ΚΗΦΙΣΙΑ

Από την Κηφισιά... στην Άλμπα, ο Λόουερι

Από την Κηφισιά... στην Άλμπα, ο Λόουερι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Άλμπα Βερολίνου ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής -μετά τον τραυματισμό του Ζερμέιν Τέιλορ-, με το όνομα του Ρομπ Λόουερι να είναι αυτό που ξεχώρισε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Το έχει η μοίρα του φαίνεται να μην τελειώνει τη σεζόν στην Ελλάδα. Έτσι έγινε πέρσι με τον Κόροιβο, αυτό θα γίνει και φέτος με την Κηφισιά! Ο Ρομπ Λόουερι έφτασε στη χώρα μας πριν από δύο μήνες με στόχο να "αναγεννήσει" την περιφερειακή γραμμή της ομάδας των Βορείων Προαστίων, κάνοντας εξαιρετική δουλειά σε αυτό το διάστημα.

Μαζί του, οι "κόκκινοι" έβαλαν τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, βρήκαν τον σκόρερ που τους έλειπε, έφτασαν στο "τσακ" να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και, γενικότερα, έδειξαν πολύ καλύτερη εικόνα. Αποκορύφωμα κι η χθεσινή (16/1) εκτός έδρας νίκη επί του Αρκαδικού, όπου είχε 18 πόντους με 4/7 δίποντα και 3/7 τρίποντα.

Εσχάτως όμως, το κάλεσμα από το εξωτερικό έκανε την εμφάνισή του, με τον παίκτη να μην μπορεί να αρνηθεί την πρόταση που του κατατέθηκε. Βλέπετε, όταν έχεις την ευκαιρία να μετακομίσεις από την Κηφισιά στην... Άλμπα Βερολίνου (σ.σ.: έχασε με τραυματισμό τον Ζερμέιν Τέιλορ), δεν μπορείς να πεις "όχι".

Ο 27χρονος κόμπο γκαρντ βρίσκεται μια ανάσα πλέον μακριά από την γερμανική ομάδα, με τη συμφωνία να είναι προ των πυλών. Γι αυτό άλλωστε, αναμένεται να ταξιδέψει μέχρι το Βερολίνο τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα τη Δευτέρα - 18/1), για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Κάπως έτσι, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα, θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Eurocup και θα υποχρεώσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου να βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ