ΙΚΑΡΟΣ

Ο Δεμερτζής υπέγραψε στον Ίκαρο

Ο Δεμερτζής υπέγραψε στον Ίκαρο

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Δεμερτζή ενισχύοντας το ρόστερ του εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος

Ο Γιάννης Δεμερτζής προστέθηκε στο ρόστερ του Ικάρου Χαλκίδας για τις 6 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Δεμερτζή, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του το μεσημέρι της Πέμπτης (6/3), παρόντος του αθλητικού διευθυντή του Ικάρου Σταύρου Ελληνιάδη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα που κάνει μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια", ανέφερε ο 31χρονος γκαρντ και συμπλήρωσε:

"Παρακολουθούσα την Α1 από την Κύπρο και μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός πως σε όλα τα παιχνίδια του Ικάρου στην Χαλκίδα το γήπεδο είναι γεμάτο. Θέλω να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και θα δουλέψω σκληρά για να προσαρμοστώ στην ομάδα και να την βοηθήσω".

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Ελληνιάδης ανέφερε πως: "Ο Γιάννης είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει αγωνισθεί πολλά χρόνια στην Α1 και θα ενισχύσει την περιφέρεια μας. Είναι σημαντικό ότι βρισκόταν σε μια καλή ομάδα της Κύπρου, όπως ο Κεραυνός Στροβόλου και ήδη βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχύσει τον Ίκαρο, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής".

Ο Δεμερτζής ολοκλήρωσε πριν από μερικές μέρες τις υποχρεώσεις του στο Κυπριακό πρωτάθλημα με τον Κεραυνό Στροβόλου και από την Παρασκευή (7/3) θα τεθεί στην διάθεση του Θανάση Γιαπλέ.

Ο έμπειρος γκαρντ γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη κι έχει ύψος 1,95. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαντουλίδη, ακολούθως έπαιξε στο ICBS και το 2006 «μετακόμισε» στον Ηρακλή. Από το 2007 ως το 2010 αγωνίσθηκε στον ΠΑΟΚ και την περίοδο 2010-11 φόρεσε ξανά την φανέλα του Ηρακλή στην Α1.

Την σεζόν 2011-12 έπαιξε στο Μαρούσι και από τη σεζόν 2012-13 εντάχθηκε στο ρόστερ του Κεραυνού Στροβόλου

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ